tabiat aneh

biasalah bila kita ni ada tabiat2 aneh... macam sy misalnya, ya... kalau mandi tu, mesti saya bawak masuk beats pill tu masuk sekali, bukak lagu dr fon, nyanyi kuat2 ...pastu berangan macam tengah perform atas stage la misalnya... dengan gaya, dengan nyanyi sungguh2... dgn konon2 depan saya ada penonton ramai...


btw, ni lah menda nya... gunakan bluetooth senang.... portable... okay lupakan pasal beats pill ni... tak penting pun..

berbalik pada hobi saya tu, harini mungkin nampaknya yang sy duk berangan perform atas stage tu mungkin akan menjadi kenyataan.. wuhooooo..
tapi......




* camne wa boleh terjebak masuk koir KPJ ni oi...duk paling belakang plak tu... huhu.. sedihnyaaaaa...

3 comments:

Fara Ada said...

tak apa tabiat yg boleh diterima akal...hehe
jgn ko memberak bersepah
ha tu yelah tabiat aneh yg xboleh diterima akal...hahaha

cintailmu89 said...

oit.. haha...
eiiii yek
selekeh ...

Fendi said...

dari mimpi jadi impian,dari impian jadi kenyataan.