ada teringat sebenarnya

baru2 ni kan final mas vs thailand tu, kebetulan ada kenduri sahabat kami dkt sekinchan nu haaa... walau pun takla dekat sangat dengan balakong tercinta ni haaa, tapi atas dasar persahabatan, sampai jugak ke sana... cewahhhh... haha... lehud, sila belanja burger bakar sepam dua next time jumpa... ko blanje ak, comel dengan fareez sudaa...

macam biasa, adat majlis perkahwinan batch dkm ni, kelewatan sampai tu memang terjangka... setakat ni, alhamdulillah... rekod datang lewat tu memang tak pernah miss... kompem lewat punyalaa... sampai je dewan serbaguna sekinchan lepas bertarung dengan gps, jumpa la kutu2 dkm yg lain, tengah sedap melantak...kemain fokus makan...

biasa, makan2 mana yang patut, bedal sampai bengkak perut makan lauk yang super best,*lapaq sebenaqnya..dah sampai pun dekat pukul 3 ptg... tangkap gamba normal ramai2 sedas, gamba spontan sedas, pengantin lelaki buat hal plak.. boleh pulak dia lepas bersanding terus nak shoot p bukit jalil tgk final mas vs thailand... memang semangat harimau malaya sungguh...

kami yang blur2 ni terusla pegi rumah member dekat sekinchan.. kat sana........



* teringat suasana kat rumah sewa dulu2 oi =)

No comments: