korban 2014

alhamdulillah, settle 6 ekor lembu tahun ni kat surau taman sri indah.... rasa macam cepat aje nak settlekan semua lembu2 tersebut bila ramai yang mai menolong... tu lah tak sangka, kat bandaq2 ni haaa, masih kuat semangat gotong royong..setakat ni, surau kat taman ni tak pernah mengecewakan... sentiasa ada aje yang datang join mengerjakan lembu2 tersebut..

bawak askar2 saya nu haaa... kemain menolong... ada yang siap bawak tool2 berkaitan lagi... sila refer gambaq di bawah...

Bakul dengan torchlight? entah lerr...

Yang 2 orang ni menolong kat dapuq... tolong memasak mungkin... si mia tengok lembu korban, bagitau mama dia, pasni dia dah takmo makan lembu lagi dah... haaa, sudahhh... lagi satu hal...

Mia dengan ayeen.

Agih2kan daging.. pakai sistem kupon... senang !
sebenaqnya ni pestaim cuba snap gambaq menggunakan sj4k tu... hasil dia, ok what... not bad... sebab sebelum ni memang guna kamera tu untuk video aje... tak sangka gambaq pun boleh... =) lepas ni senangla.. untuk ruang sempit, elok bawak kamera ni aje... dslr gantung kat rumah.. kih3