sj4000 malaysia

action cam yang bernama sj4k ni dah lama wujud pun sebenaqnya... sebagai seorang yang slow poke macam wa ni, biasalah... dah lama ada dalam pasaran, barulah nak terhegeh-hegeh nak cuba sj4k ni... buat mereka yang tak tau, sj4k ni adalah alternatif untuk action cam popular seantero dunia, go pro hd yang ramai sedia maklong, memang mahal ya amat.. dekat2 1.5k, belum termasuk aksesori...

kotak pun special., tapi dtg dengan harga yg agak special jugak
jadi sebagai seorang yang amat terkenal di balakong sebagai seorang yang bijak berbelanja dan mempunyai pertimbangan yang waras, beliau pun belilah satu unit sj4k dengan dealer terus pada harga yang amat murah nak dibandingkan dengan harga pasaran.. biasa mereka2 penjual akan jual satu unit dengan rege 320++ untuk seunit, saya dapat cuma dengan harga 270 untuk full set dengan aksesori..

ni pulak sj4k... penuh aksesori.. dah macam pasang2 lego =)
setakat ni sangat2 berpuas hati dengan kualiti video dan sangat berbaloi dengan harga yang camtu... boleh support micro sd 32gb.. saya beli micro sd kingston, 32gb class 10 baru rm54... murah kalau tau mana nak cari.. kalau p cari kat kedai2 kamera tak dapat ler rege macam tu... mau 80~100++..

kat sini saya selitkan satu video first saya cuba rakam.. cuma dari rumah nak ke opis je... pendek je lepas edit.. adala kot 2 min... kalau ada kurang tu biasalah.. tak tau sangat nak guna... video ni guna chest mount... kira kamera tu dari sisi pandangan dada la... tengokla.. any komen, silalah... kerana pandangan anda, begitu berharga (* baca dengan nada iklan )cewahhhh, hehe...




8 comments:

Mizznadeiya said...

fuyooo

cintailmu89 said...

best wowowo

EijA:) said...

beli kat mana?online?

cintailmu89 said...

beli kat jalan pasar kl..
murah2 menda2 camni kat sana

Anonymous said...

MMC tu beli kat mana?

cintailmu89 said...

low yat... tingkat tiga... kat corner , ada macam pasar... banyak barang longgok kat situ

Anonymous said...

macam mana nak tau ori Sj4000?

cintailmu89 said...

entahla bro... tak tahu mcm mana nak tau ori ke tak...
cuma tips yg saya ada, kalau murah lain mcm tu dari harga pasaran tu, kemungkinan besar tiruan la tu...