team building KPJ HQ

buat kali pertama nya lah kami berjaya jugak buat team building setelah lama jugakla bersama kpjwellness... walaupun takla jauh sangat peginya, buat dekat hq ni je... tapi okayla... dapat la jugak menaikkan semangat ke tahap fuhhhh... semangatnya nak p keja... rasa macam nak duk opis je xmo balik dah.. kih3...


tahun ni operation meeting, nampak dah bertambah keluarga wellness ni haaa... dari dulu kecik je, adalah dalam 20++ lebih orang, tahun ni je nak dekat 40 orang dah... ni pun nak tambah bukak cawangan kat kpj2 lain nya... makin bertambah manpower, harapnya makin bertambah la profit kat kpj, makin bertambah la bonus nya untuk kami staff2 ni haa... simple matematik... kih3...

salah satu yang paling penting dalam teambuilding ni, ujian karakterisitik tu.. 4 pecahan karakteristik, yang selama ni mungkin kita tak pernah perasan... menda2 nilah yang membuatkan kita ni selalu je salah faham kan.. ingatkan konflik dari gen x,y yang bertahun-tahun merupakan punca yang selalu dipersalahkan.. rupa-rupanya, karakteristik dari DiSC ni pun salah satu punca.. we are not speaking the same language... macam itik dengan ayam... mana x salah faham..

tu belum masuk kes haka dance, bollywood dance... banyak rupa nya bakat2 terpendam dalam staf2 ni haaa.. ada yang menari sebiji macam salman khan, ada yang menari setempat.. yang macam robot pun melambak.. tak kisahla.. yang penting masing2 sporting kan, dan enjoy! hehe... itu yang paling penting yer idak?

ni kat bawah saya ada buat sikit video kenang-kenangan... sila lah tatap aksi memasing yang......hihi

No comments: