yahooo!! raya..

lah, ada blog rupanya.. lupa sudah ada blog kecintaan ni. sampai lama tak berhupdate.. nak2 dekat pose barula teringat nak login.. so, kesimpulanya, silalah ingat kan blog anda walaupun apa sekali yang berlaku, kerana sekali ia dilupakan, maka beratlah terasa nak sign in dan menulis...

so, apa cerita? yesza, 3 hari lagi nak masuk bulan ramadhan.. yahoooo.. alhamdulillah, moga diberikan usia untuk sampai ke bulan yang perlu kita pulon, bantai abis.. bukan dengan makanan tapi dengan amal ibadah, insyaallah.. tau bulan2 pose ni, makanan2 pelik akan datang.. hatta makanan dari planet musytari pun akan muncul, buat kita terasa nak mencuba.. tapi rileks la brader.. jangan ikut sangat nafsu durjana tu..

apa hupdate yang ada eh? sat naaa.. haaa!, semalam duk pegi mydin cari baju raya utk mak abah dengan anak buah sorg, dah terbeli kad raya.. macam biasalah tahun lepas2.. kad raya kompem la tak lari dari tentatif program menyambut syawal.. terlalu awal beli?? haha.. malas nak kuar nanti time pose.. menganggu je.. fokus menda lain lagi bagus... kui3..

lagi, che' dah tukar fon.. haruskah bgtau kat sini?? haruslah.. wat kenang kenangan.. note tu lama pakai sudah.. sampai seru untuk bertukar yang lebih baik.. ciri2 nya haruslah screen besaq la yer tak.. enfon ni dia macam tv gak.. sekali kita dah ke screen besaq, screen kecik nampak tak puas mata memandang.. jadi, amikla galaxy mega.. besaq abaq hang screen dia.. 6.3'.. haha.. macam apa daa.. setakat ni pakai okay laa..


apa lagi nak diceritakan lagi ya? hurm, xde lagila kot.. nak menulis balik lepas lama tak menulis dia payah sikit sebenaunya.. tapi xpe.. pelan2 la.. nak dapatkan balik mood berblog balik.. yang penting apa? kita enjoy!! haaa, last, jadikan ramadhan ni sesuatu yang bermanfaat.. bukan macam tahun lepas2 okay... bye2.. wassalam..  =)

2 comments:

Encik Suami said...

Assalamualaikum..

Semoga tuan tanah sehat walafiat.
hari tue masa g jln2 kat aeon sban 2 mmg singgah kedai samsung.nampak la enset samsung mega nie.siriyes mmg besar.klu nak tgk apa2 dr enset tue..puas hati la sgt.ikut hati..mmg nak beli.tp..enset yg skrg nie pun dh cukup ok.gune enset besar nie mmg ok..cume nak simpan ada masalah skit.klu masuk dlm poket seluar..confirm penuh.cume risiko kehilangan tue maybe kurang sbb kita akan alert sama ada ada dlm poket or tak.klu kecik..mudah tercicir.

cintailmu89 said...

Itulah bang.. Sy pon entah macam mana tgk2 berkenan terus tukar.. Memang besaq.. Jimat battery pulak tu.. Ni baru turun berapa persen.. Cuba lah bang.. Insyaallah puas hati.. Walau pun bukanlah high spec, guna seharian cukup dah..