Entry pilihanraya lupa nak publish haritu

harini wa nak ulas pasal pilihanraya.. tau, dengar perkataan pilihanraya, lu orang sume mesti rasa nak termuntah kan.. wa, pun rasa perkara yang sama.. tapi apakan daya,.. sebagai seorang yang mempunyai blog dan blog ni wa punya, wa nak lepaskan rasa yang terpendam..

wa betul2 rasa kecewa dengan result pilihanraya kali ni.. namun, apa yang wa nak sampaikan ialah, wa dah tunaikan tanggungjawab wa sebagai warganegara malaysia dengan pergi mengundi di area umah wa kat sek men cheras jaya dan alhamdulillah, wa tengok ramai yang bersemangat turun p mengundi seawal pukul 7 sengah.. Wa kira antara mereka2 yang terawal laaa..

Apa pun, wa pasti, apa sahaja yang wa undi, undi itu adalah berdasarkan ilmu, pendedahan dan persekitaran wa sekarang. As long as wa respek pandangan lu orang dengan pegangan dan pilihan yang lu orang dah pilih, macam tu jugala wa mengharapkan perkara yang sama dari lu orang...

Kini, tanggungjawab wa dah selesai, dan sekiranya ini adalah keputusan yang terbaik, wa terima dengan hati yang terbuka.. Walaupun ada rasa ingin mempersoalkan keputusan pilihanraya tersebut sebab terlalu banyak perkara yang meragukan wa.. Cuma perkara yang banyak meragukan ni sah2 takkan masuk dalam tivi 3 dan yang sewakt dengan nya...

oklah.. wa cuma hupdate entry kali ni bukan dengan emosi cuma dengan rasa ingin menjadikan ia sebagai kenangan wa di masa2 akan dtg..
adiosssssss

No comments: