Habib Syech Malaysia Tour 2013

menahan rasa kecintaan dan kerinduan kepada satu majlis ilmu yang bakal diadakan di stadium cheras memang sesuatu yang tak terungkapkan... penangan majlis pertama kali che' pergi di masjid as-syikirin di KLCC haritu benar2 memberikan kesan serba sedikit..

habib syech nak mai lagi rabu ni... yahoooo!!! =) x sabaqnya rasa nak menunggu untuk berada dalam majlis yang penuh dengan barakah, majlis sholawat nabi yang benar2 boleh membasahkan hati yang sudah keras dan hitam dek penangan dosa2 yang setiap saat tak pernah terlepas...

moga majlis kali ni dipermudahkan, dilapangkan masa untuk memperuntukkan masa sikit untuk majlis sholawat yang sekali sekala diadakan.. majlis yang dipenuhi dengan akhlak2 nabi, pakaian2 nabi, dan adab sopan santun nabi s.a.w.


jomla geng, ramai2 meraikan kecintaan kita kepada nabi dengan sholawat sentiasa kepada baginda nabi s.a.w. bak kata habib syech, setiap dari hati2 kita ini sebenarnya sentiasa bersama dan bersatu jika kita berselawat kepada junjungan besar nabi s.a.w.

2 comments:

Iffah Afeefah said...

ohh moh ramai2 join ye dak?

cintailmu89 said...

jom, yeay ! =)