jom melepak di KLCC =)

pepagi jumaat ni biasalah, waktu yang sangat sesuai untuk menghupdate blog picisan nih... err, terasa begitu segar lepas sarapan dan mencuba cuka arab mak beli dari ustaz mana ntah, dari arab katanya.. entahlah tapi yang pastinya rasanya seakan-akan air gamat plus cuka kot? hampehnya rasa.. seb baiklah ubat.. kalau tak memang tak telan punyalah..

oh, welll.. actually i nak ceritakan pasal majlis ilmu yang bakal diadakan di klcc, tapi bukanlah dalam klcc tu.. dalam klcc tu bukan majlis ilmu, tapi majlis menghapuskan ilmu secara besar-besaran kalau masuk, yer tak? sabo jela.. nak jaga mata guanenya kalu pemandangan yang begtu menjolok mata dalam klcc tu.. memang hampeh la kalau masuk dalam klcc.. panas je duk lama2 dalam tu, kan?

ok, proceed.. majlis ilmu aka majlis selawat nabi akan diadakan di masjid as-syakirin di taman klcc tu.. yang masjidnya, ya rabbi.. cantik mata memandang, berat lagi bahu yang memikul tu.. sound sytem dalam tu, perghhhh.. memang mantop maksima.. mungkin sebab tu lah kot jemput al habib syech ke sana.. ustaz yang glamer dengan selawat ya hanana dengan sholatun bissalam tu.. best ustaz ni, suara dier ala2 che' jugakla..kui3

kalau berkesempatan tuh, singgahla yer kat masjid as-syikirin klcc ni.. best.. sekali pegi, mesti terpikat nak pegi lain kali.. kalau besok x dapat pegi, malam ni pon ada apa.. kat masjid muadz bin jabar, tepi jalan, jalan jelatek.. pon best.. jom3.. semarakkan ilmu =)

2 comments:

Iffah Afeefah said...

oh majelis ilmu

bende baik memang patut dihebah2kan

cintailmu89 said...

Kan2.. Hebah2 kan ler..
Kot ada yang tergerak nak p.. :)