entry seminit, twitter

dah lama dah ada akaun twitter ni tapi nak gunakan nya tuh, x berapa reti sangat.. cuma guna untuk follow tweet orang berkenaan, baca status2 orang.. hehe..

tapi tak tau pulak ada widget twitter yang boleh disumbat masuk dalam blog ni.. so, boleh la berinteraksi direct dengan reader kot2 yang tersangkut masuk terbaca entry2 dalam blog cintailmu89 ni, ada nak tanya pape ke..yang boleh jawab kita jawabkan.. yang tak boleh tu, maafla yer.

hai, canggih benar teknologi arini.. che' pulak noob sangat2 pasal sume2 ni.. budak baru nak up lah katakan..kui3..

apa jua ruangan sosial ni biaqlah bermanfaat untuk kita dan orang lain.. jangan sampai melekakan dan menjadi sesuatu yang kembali menjadi keburukan untuk diri sendiri.. oklah.. entry seminit siap.. tq sudi baca =)

2 comments:

Iffah Afeefah said...

xrjin nk bukak twitter

tatau npe

fb juga jd kegemaran

#suke bace novel biasenye...y seronok2 je

cintailmu89 said...

Memang jarang guna pun twitter... Ni baru nak try balik..
Best juga.. Sebab membebel tanpa had kat situ, =)

Hobi kita sama, cuma bukan novel.. Hehe