kad jemputan kawen =)


nampak tak kad apa dia tu kat atas? hehe.. 

yeah, ini adalah kad kawen.. kad kawen sahabat cheq yang dalam batch2 kami dalam dkm, dier lah yang pertama yang 'jalan' dulu.. kalau ikutkan memang tak disangka-sangka ler sebab mamat ni bukan nya jenis yang jenis nak couple2 bagai time kat poli dulu..

tup2 dapat kad je.. hujung minggu ni pulak tu.. seronok nya apa bila dapat kad kawen member2 gini.. syoknya apa? syok nya bila time2 ginila kami sekelas nak jumpe lepas bertahun-tahun meninggalkan alam per'sekolah'an.. haha

white@fazreen, che memang respek kat ang la.. takla ang ni jenis yang konon2 jiwa muda nak enjoy bagai.. umur 22 ang dah berani amik langkah ke alam perkahwinan.. serius, ang memang gentleman..

* seronok tgk kawan2 bahagia nih =)

2 comments:

Novelgurl said...

Alhamdulillah tahniah utk pengantin barakallah,muda2 g dah mendirikn masjid..good2.

iZ said...

Camniela bagus kan.. xde nya nak main2..
Serius?
Terus nikah.. hehe..