entry santai dengan formspring

hehe.. biasalah hari ni.. xde keja sangat nak dibuat.. bila duk opis sorang2, yang lain ke meeting..ingat saje jela nak jawab(or jawap?keliru,hehe) soalan kat formspring.. so, jom..


* bila bosan? hurm... biasanya kalau bosan x de keja tuh, memang buat menda2 yang at least membunuh rasa bosan tuh.. contoh macam main gitar layan feel sorang2.. bosan ni bahaya tau coklat cadbury.. sebab apa?bosan ini sebenaqnya penyakit bahaya yang boleh memudaratkan.. bila bosan, tanpa aktiviti, anti sosial pulak tuh, akan melahirkan satu penyakit yang lain macam kemurungan.. ooooo..no..no..no.. jangan biaqkan diri anda diselubungi rasa bosan untuk jangka masa yang lama..

* minat main bowling tu sebnaqnya takla.. tapi kalau setakat main2 happy, bolehla..join kan aje.. sebab bowling ni bukan nya apa.. x kuaq peluh kan bila main? lagi puas main badminton.. sejam main badminton = 5 jam main bowling kot...hehe

btw, ada soalan yang nak diusulkan untuk cheq, dipersilakan.. hehe... insyaallah akan jawap bila berkesempatan..

4 comments:

biela bell said...

bila bosan buatlah sesuatu yang tak bosan. HAHA. ;p

iz said...

itu jawapan mudahnya..haha..
saja jawab mendalam sikit bell,kui3

EJA said...

oh join aje ye..hehe dah agak dah org tu mesti suka main badminton minatnya mengatasi segala permainan yg ada..(~_^)

iz said...

badminton ke, futsal ke eja..
janji berpeluh..hehe