siri video serta ulasan ringkas..

hurmm..lama pikiaq dah.. tup2... idea! yeay  (^_^)

pernah tak kita fikir dalam seharian berblog, berapa persen kah yang kita gunakan untuk menyampaikan ajaran islam yakni dakwah? okla kiranya bahasa ini agak menakutkan bunyinya bagi remaja macam kita yer dak? okla, tukar slang sikit.. sejauh mana kita cuba untuk memahami ilmu2 agama dan cuba berusaha sampaikan kat teman2 kita? x kira lah pada teman maya atau pon realitinya dalam kehidupan seharian?

kawan,sahabat pembaca cintailmu89, usahakan lah diri dalam sekecil mana pun usaha, sampaikanlah ajaran islam.. tolak sat trafik, tolak sat populariti..

jadi kesimpulan nya kat sini, start dari arini, cheq akan update ceramah dalam bentuk video, beserta sedikit ulasan dan point yang akan disertakan.. moga bermanfaat utk korang dan insyaallah..untuk cheq sendiri...moga allah kurniakan kekuatan untuk diri ini berdakwah.. antara video yang mungkin jadi mangsa(hehe), video ceramah ustaz kazim, ustaz don, ustaz azhar idrus.. ada cadangan ustaz yang best lagi tak? tq kawan..

2 comments:

L said...

ustaz shamshuri Ahmad..=)

jom renung kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/jahil-dunia-jahil-agama.html

iz said...

okay.. noted.. tq3..
tak pernah dgr nama ustaz nih..
nak google jap...