siri 2- masalah susah senyum?

 


  • tajuk ceramah yang sangat simple iaitu 'senyum'..
  • senyum dekat isteri bila balik umah.. jangan nak muram2, tunjuk tensen yang ada.. insyaallah, hilang penat..
  • ikutlah Rasullallah s.a.w dalam apa jua aspek kehidupan.. termasuklah kebersihan dan kekemasan misalnya
  • tips dalam berniaga, senyumlah.. insyaallah maju perniagaan nya tuh..
  • nak2 dalam customer service, lagila dituntut senyuman.. hati yang tengah panas pon boleh cayak..
  • senyum adalah sesuatu yang boleh berjangkit..x caye? cuba senyum kat org lain.. tgk ada reply atau x seyum tu, kih3..

8 comments:

fasihahhanum said...

senyum x perlu kata apa-apa, x gitu??hehe

iz said...

yup.. xpayah bayar pon susah kan..
hehe

EJA said...

senyum mmg bagus lagi kerja macam sy yg berdepan dgn customer yg nak buat payment, klu masam muka hbs la nanti customer tak nk berurusan dgn eja..maceh kongsi info ye :)

iz said...

yup..senyum ni memang first impression yg sangat dituntut..
xkirala pada customer atau sape2 pong..
insyaallah, mudahla urusan semua...hehe

pheetz said...

penyakit berjangkit yee..=)

iz said...

boleh berjangkit..
betul..
hehe

liyana said...

betul2..hehe

aizuddin said...

jadi, senyum je la eh.. xmo muram2 lagi..