tukar baju..

lama rasanya blog ni bertahan dengan imej kaler kuning tu kan?rasanya adalah dekat setahun jugakla kalau x silap.. lama2 tengok, uisy.. bosan pulak rasanya.. waktu tu, betul2 edit template tu sendiri.. download template dari laman web perancis mana ntah, pastu teruih edit ikut try and error..

kali ni, minta tolong orang lain pulak ler.. adik azza namanya.. baru je kenal tadi.. minta tolong dier je editkan blog ni. simple tak?hehe.. macam cheq sendiri, bukan nya nak apa sangat.. janji blog laju, tak berat dengan widget yang macam2.. kali ni, header pon xder.. nak bagi cepat masa load blog..

jadi, entry kali ni saje jela nak bertanya ngan sahabat.. kot2 apa yang perlu ditambah ke kat blog cheq ni, terlalu simple sangat ke dansegala pandangan amatlah dihargai,cewahhh..hehe.. btw, kot2 hangpa nak edit full blog dengan harga yang sangat2 berpatutan.. klik la fb adik azza kita nih.. insyaallah.. x kecewa punya..hehe..

16 comments:

Iffah Afeefah said...

agak bunga2an la

best2..suke

iz said...

itula pasal..ada bunga2 sikit..xpela..
x kisahla..
baru la ada ciri2 feminin..kui3

aien hermionie said...

cantik.. x berat load..

iz said...

alhamdulillah kalau gitu ain..
harap nya tak berat..
simple sesimple simple nya..hehe

Amoy said...

nice lar iz.. simple ! nak jugak la ase . blog mcam berat je skunk nih

iz said...

hehe..apa kata contact adik azza tuh..
tapi banyak la yg kena buang kalau nak ringan gini kan?hehe

CikGu Ma said...

smart!! =)

iz said...

mekasih cikgu ma :)

alien said...

hai hai~
singgah gak sini, tapi tak menkomen
hehehe

iz said...

x menkomen..
haha...ayat..

alien said...

biase bro, ayat pasar katanya
:))

iz said...

janji paham..
yer dak?haha..

Niezsa said...

izzzz!!!~~.. saje jalan2..huhu

iz said...

oh..sila2..
hati2 jalan2 tu..

azwin nalisa said...

br la sng nk bce entri...hehe. kalo x,jenuh gak nk tggu =)

iz said...

ooo..yeke?maaf la ya... x tau pulak selama ni berat sangat blog.. =)
btw..tq ya!