spontaneous friday

asyik segalanya dari perspektifku..sekali sekala nak juga dengar dari perspektif hangpa pulak..haha..boleh ke macam tuh??

hurm,topik apa nak dibincangkan ya..
oklah,belasah jela..baru kena dengan tajuk entry,yer dak..

apa pendapat korang dengan cerita tahajjud cinta?dari segi +ve dan -ve..apa2 aje pendapat..tak kisah..hehe

tq ya,rakan follower yang sporting.. (^_^)

20 comments:

cacing said...

alamak... tak tgk lak cite tu... mcm serius je...

iz said...

eh,apa yang seriusnya?
biase je...
cuma,nk tau pendapat..
hehe..
start la tengok mggu dpn..

CikGu Ma said...

jalan citer ok, cuma bila di fikir2 kan tu semua lakonan dari para artis yang hanya "berlakon"...cikgu tak da feel nak teruskan menonton...nak berdakwah ada caranya...

matlamat tidak menghalalkan cara

iz said...

oooo,gitu yer cikgu Ma..
hurm,..biaselah tu..
tapi,memanglah keja pelakon,berlakon..hehe..
hurm,mana tau kot2 dalam lakonan tu,timbul hidayah..sama2 kita doakan...

jalan cerita ok?oh..
mungkin iz yang x faham lagi jalan ceritanya..x fokus la tuh..

Fara Ada said...

tak sempat nak tengok..huhu...dlm ati..xsempat ke...atau sbb mmg dah ko suka memerap dalam bilik mengadap internet?? wakakakaka...

tapi tgk iklan mcm best jek iz..
tp tulah kena tgk isi kandungan dlu..
don judge the book by its cover...aicehh..hehe

Azreen Zunairah said...

besh ke?? hehehehe btw nice to meet u..

iz said...

err..nak kata besh tu,x tau ler...
baru brape episod kan...hehe

hurm,nice to see,nice to hold,once broken considered sold *eh,apa kena mengena???

iz said...

fara>>

hehe..
mengadap internet layan cerita korea la tuh..hehe

hurm,..yup..sy tengok pon macam x berapa fokus pon..tapi tgk jugala.
saja minta pendapat camne..
kalau ok,leh diteruskan menengok(perkataan baru) cerita ni..hehe

SiS NaD said...

Salam Iz...

Sis jarang sangat tengok cerita tu... Tapi dengar dari komen rakan2, cerita tu macam merendahkan sekolah pondok je...

pu3mas said...

bg mas crita nie xdpt nak lawan nur kasih.. feel die lain sgt.. xberapa nak masyuk.. tapi ttp ok n sampai la masej yg hendak di sampai.. crita nie buat mas xbekenan sebab watak imam manan terlalu mengada2.. dah la gatal.. is3 byk.. eeeee benci..

iz said...

yeke?
x tau la..
cuma yang episod td,itula..ada kureng sikit la watak 'ustaz' kat pondok tuh..hurm...
tengok episod seterusnya camne..
hurm,senang je lafazkan talak ustaz tu..aiyarkkk..

iz said...

puteri>>

eh..mesti nak banding ngan nur kasih jugak kan?hehe..

mungkin cerita camnie je,mesti dikaitkan dgn nurkasih..

hurm..itula..cuma,tengokla..
kot2 dier berubah ke nanti..mana tau kan..
baru start je cerita ni..hehe

senyumSOYA said...

x penah tengok..citer indon ek? ke malaysia..^^"

iz said...

erkkk...
lorh..kan sekarang cerita tu kat tv3..
hehe..
slot kul 9,ari jumaat..

Ain Zulaikha said...

adessss tak pernah tgk :(

iz said...

eloklah tu ain x start tengok..
kang tengok stok xleh p mana2 kang..
cam nur kasih dolu2..

Qaseh dalia adelia said...

hurmm first qaseh tengok mula2 teruja sgt nak tengok tapi dah tengok rasa mcm something ,mcm tak cukup agama, n tak dpt nak menghayati.. tak best !

iz said...

X dapat menghayati?? Pulak.. Napenya..
Kan baru episod berapa je..
Tapi kan. Sejujurnya, iz pun rasa kurengla cerita nih.. Hehe

Afikah Aziz said...

ika xpernah tengok pun,tgk iklan je keh3x..tapi nampak cam xbest huhu,cm ade benda xkena je >_<

iz said...

err..itula..dari survey,macam lebih ke arah negatif je yg tengok cerita ni..