alamat korang?? cepat2!! hehe

Pagi yang nyaman nih, dimulakan dengan senyuman.. Tapi xlama.. Bila dapat tau kasut sudah kena rembat.. Adusss.. Bukan nya mahal sangat pon kasut nih.. Kasut utk bawak motot tu.. Sabar jela.. Hurm..

Takpela.. Anggap jela sedekah bulan puasa..apa sangat la nilai kasut tu jika nak dibalas dengan maki hamun dan sumpah seranah.. X berbaloi kan?? Jadi redha jalan terbaik..*mood macam baru putus cinta,haha...

eh,sebenaqnya nak gtau pada sesiapa yang komen pada entry sebelum nih, iz minta tolong,gtau yer alamat sebelum sabtu ni ya.. korang hantala email tu dkt FB iz, ataupon melalui formspring?(*eh,boleh ka??))..
hurm,cepat2 ya... takut kalau lambat nanti,posmen balik kampung..semua tau yang komen entry sebelum ni..takder yang terkecuali.. tq guys and sis yang sporting!! hehe


*update., kad telah dibeli dengan jayanya..tinggal nak tulis dan pos aje..hehe..alamat,cepat2 ya!!

Vico sibuk nak masuk dalam gamba..biaq p lah..

    48 comments:

    RATU QASEH SAIFUDIN said...

    daa bg alamat daa...dapat kn?..hihi~semangat gila!..=P~
    esk nk pos kad raya jgak!..=)hihi


    POS KAD RAYA =)

    iz said...

    dah!! insyaallah..

    mekasih ya..
    jangan lupa tunggu dkt depan pagar..hehe

    eh..ada jugak eh?wow..menarik..hehe

    Cik Bell said...

    wah!! nak kad raye jugak!! hehe

    iz said...

    cepat cik bell..
    ngah tengok laptop sambil pegang pen ngan kertas a4 satu..nak catit alamat..x mo ada yg tertinggal..hehe..

    Cik Bell said...

    ceh.buat orang kelam kabut je..hahaha
    satna..
    alamat je ke? haha

    iz said...

    hehe..biasela..dah dapat alamat,lega rasanya..
    takut ada yg terlepas..ok,alamat sudah dicatat..bereh!!
    alamat je,cukup..tq!

    Bitter said...

    dah dapat kan?? tapi iz tak bagi iz punye alamat balik pun?? igt nak main balas2 kad raya?? name kite kat fb, Aida Mohd Nazib..jumpe tak?? hihi

    iz said...

    eh ,pulak..nak main bals2??
    macam main mesej pulak,men reply2..haha..
    nanti iz mesej kat fb ya...
    hurm,leh anta mesej balik x??
    nak cari,banyak sangat pulak mesejnya..hehe

    awek retro said...

    iz de kosong lg tak..

    nak jugak..hihi...bole

    iz said...

    Ok.. Meh alamat.. Dlm masa 3 min:. Hehe.. CePat2!!

    Sha said...

    iz, ader kosong lagi ke?? Nkkk..*kalo der kosong lg la*

    iz said...

    alamak...riso juga kalau ada penambahan kad..err...
    xpe2..boleh2...pecah rekod sendiri tahun ni..hehe

    eh,alamat yer..dkt fb..cepat tau..hehe

    Sha said...

    woraitzzz...caya lah..
    sat no.. ;)

    iz said...

    amboi..bahasa..
    kedah jugak ke?hehe
    geng..
    ok,waiting :)

    Qaseh dalia adelia said...

    jgn lupe buh duit raya seringgit dlm tu hahaks ..

    iz said...

    duit raya seringgit?hehe..
    kalau ganti dengan setem harga seringgit boleh?
    sama juga..mintak tukaq balik kat pejabat pos..hehe

    Sha said...

    ner de kedah bro..
    melaka sudeyy..hoho
    pengaruh rakan-rakan..tuh yg terikut2..heh

    iz said...

    oo..melaka rupanya..
    dkt aje..
    eh,mana alamatnya nih??hehe
    sha banyak kawan kedah yer???
    org kedah memang peramah..well..(*nada eksyen)

    PinKy MoMMa said...

    izzz..akak rindu nak tunggu posmen tepi tingkap antar kad raya..tapi cuma dapat sms je..

    tak mo sms..jiwa lama baru feel raya :)

    Sha said...

    aha..kedah tuh ade lah sorg dua...
    tp kwn utara 2 mmg ramai la..
    2 yg smpi terikut2..
    best jgk mencampuradukkan loghat..xd la senada jer..heheh
    eyh dh bg dh alamtnye..yg syahirah kamaruzaman tuh..almt putrjy..:)

    muhamad hanif said...

    waaahh,


    untunglah orang dpt kad raya..



    lalalalalalallaa.

    iz said...

    xpe kak..tahun ni kad raya menjelma..lagi cepat dr sms..hehe

    cepat kak, mai alamat..

    iz said...

    sha>>

    abis...campur aduk loghat..hehe..
    hehe..xpe2..janji masih boleh faham lagi..hehe

    eh,yeke?sat na..check balik...

    iz said...

    nip>>

    oooo nip,ko antara pengomen tegar blog ak..
    HARUS dapat kad..cepat...bak sini alamat ko..

    (^_^)

    CikGu Ma said...

    salam ziarah dari cikgu (",)

    iz said...

    mekasih cikgu,sudi mai blog cheq..

    sekamar rindu said...

    wow..lama tak terima kad raya..

    iz said...

    Yeke kak??
    Bila la agaknya last dpt.. Hehe..
    Nak x??

    Kei said...

    kad raya free ka?haha.

    iz said...

    adusss..sorry sangat2 geng..
    dah full la..nanti kalau ada yang x bagi alamat lagi sebelum besok,ak pos kad ko,okay?
    amacam,set??

    pu3mas said...

    izz mas nak beserta dgn duit raya ye.. haha...

    iz said...

    eh,duit raya..
    hehe..
    syarat sah nak duit raya kena mai raya dulu..
    ala,bukan nya jauh petrajaya dengan cheras ni haa..hehe

    ciE tingGie LampaiE... said...

    ala...terlambat suda...huhuhu..

    EJA said...

    eja nak juga jgn lupa tau..alamat rumah yg masih sama parit 23 tanjung bayan 36400 hutan melintang perak.

    mana alamat rumah awak.eja nak hantar kad raya ni..nak balas kad raya awak tahun lepas..hehe sempat lagi ni nak post :)oh ye Alamat rumah kak long sekali..hehe

    iz said...

    Cik tinggi lampai>>

    itula..lambat sikit jeeeeee....
    maaf yer!
    hehe

    iz said...

    eja>>

    oh,ok..beres..kad eja jangan riso..sentiasa ada tetiap tahun..hehe..

    nak alamat ke?err..pm kat fb yer..nanti..

    ciE tingGie LampaiE... said...

    taun depan ade lg x..?hehehehe

    iz said...

    wallahualam..kalau dipanjangkan umoq..hehe

    raya haji ada org bagi kad x?hehe

    ciE tingGie LampaiE... said...

    hehehehehe...
    ade, tp kna bt kad sndiri la..

    iz said...

    haha..banyakla.
    takpe,bli je kad manila ngn kaler pensil..jadi je kad tuh..hehe

    hazanis said...

    ada pluang lagi tak ni nk dapat kad raya...:)

    iz said...

    erkkk..tau2 je..arini pon posnya..
    petang sikit la jawapnya.. eh,mai alamat cepat2 kat fb tau...

    hazanis said...

    okeh..nnti kita hntar almat..hihi

    iz said...

    roger that anis...
    hehe
    jangan panjat pokok lagi tau..haha

    salwaismail said...

    dah bagi da haritu.
    letak duit raya sekali tau. haha :D

    iz said...

    Kalau dah bg, insyaallah selamat sampai kad nya.. Hehe
    Tungg kat peti surat ya..

    Afikah Aziz said...

    alaaa dah terlepas rugi2 huhu >_<

    iz said...

    hehe..
    ada lagi 2 keping ni haa..tapi itulaaa..kalau nak hantaq pon,tak sempat dah rasanya Afikah.. :(