maaf sangat2.. iz nak bagi hadiah kat korang!!

adusss..iz betul2 minta maaf sebab tangguhkan hadiah utk giveaway nih..hehe..bajet terlari ke arah yang x disangka-sangka..p sarawak haritu..maaf yer..so,entry kali ni iz nak make sure korang dapat topup Rm 5 setiap sorang ngan hadiah buku yang iz janjikan tu ya..

antara yang join,kalau kot2 korang dah lupa..jap iz senaraikan balik...ada yang x disenaraikan?silalah buat aduan ke aduan rakyat facebook iz yer..hihi..

  1. http://iniblogakuyangpunya.blogspot.com/2011/05/first-gaji-giveaway-untuk-sahabat.html
  2. http://www.herstoriie.com/2011/05/first-gaji-untuk-sahabat.html
  3. http://vanillasynus.blogspot.com/2011/05/giveaway-cintailmu89-by-iz.html
  4. http://dunia-blog-leen.blogspot.com/2011/05/l3en-aka-efa-give-away-cintailmu-iz.html
  5. http://pearl-jade86.blogspot.com/2011/05/first-gaji-giveaway-untuk-korang.html
  6. http://bingkisancintaku.blogspot.com/2011/05/saya-joinfirst-gajigiveaway-utk-korg.html
  7. http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/05/ga-dari-iz.html
  8. http://kueziya.blogspot.com/2011/05/ok-aku-baru-saja-jadi-follower-beliau.html
  9. http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/05/give-away-untuk-korang-sahabat-by-iz.html
  10. http://luvliyanaluv.blogspot.com/2011/05/giveaway-cintailmu89-iz-gaji-pertamanya.html
  11. http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/05/first-gajigiveaway-utk-korg-sahabat.html
  12. http://aiedasyid.blogspot.com/2011/05/1st-gaji-giveaway-untuk-sahabat.html



ok2.. pada mana2 yang link dier kaler merah tu,iz nak alamat korang yer??kalau boleh sebelum 5 July 2011.. untuk proses penghantaran buku..tajuk?hehe..rahsia dan setiap seorang berbeza-beza..xkan sama punyo..dan pada  yang lain,silalah inbox no fon untuk di-topup-kan sebanyak RM5 sahaja(secepat mungkin-sebab nak topupkan sume skali minggu depan.senin nih)..hehe..nak kasi lebih,al maklumlah.itu je yang termampu..oklah..apa2,sila lah berhubung dengan iz di facebook yer? Assalamualaikum..

27 comments:

Radzif Omar said...

din..ak xmaw buku..ko blnje ak bli sparepart moto pon jadi lah..hahaha

iz said...

ko jgn macam2 zif..haha..
buku moto boleh kah?
moto jugak tuh..

Rushydone (edan) said...

mcmane nk join?

iz said...

hehe..edan2..camne nak join?orang nak bagi hadiah daa..haha..diorg ni sume dah join aritu..

suhaili sarif said...

alamak.dapat buku ya?huhu..bestnya dorg.hehe
alhamdulillah syukur...terima kasih ya iz
kredit akak baru je habis semalam.huhu
apa ya iz punya fb??
iz,nama blog akak dulu pearl-jade86.blogspot.com
da tukar ke suhailisarif.com

Annika said...

laaaa....
lambat sudah..
huhu
:(

tiny sprinkles. cute handmade accessories promotion price from RM 5

ejulz said...

alhamdulillah.. rezeki di pagi jumaat.. haHa

ღ Sis Aieda ღ said...

tengs ((:

Dayana AZ said...

wahhh :D dayana dpt buku ke??? bestnya3 :D! jap eh, nak email hehe.

Dayana AZ said...

eh liyana kwn dayana pun dapat jugak lah :) hehe. nk bgtau yana lah.

iz said...

suhaili>>

yer ler..dapat buku..baru pas ronda2 nak tambah tajuk buku...alamat dah kasi...cantek la tuh..hehe

itula,tau2 dah tukar..seb baik jumpa balik..insyaallah,mggu dpn iz pos ya!!

iz said...

annika>>

takpe2..pasni sape join ,ada hadiah lagi best..haha

iz said...

Ejulz>>

saja pilih pagi jumaat..biaq segar hari2 baik camnie..haha

iz said...

sis>>

ur almost welcome...(^_^)

iz said...

Dayana>>

dengan sepantas kilat email ya..hehe..lambat x dapat...aiyokkk..haha

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER said...

yeah,.!
alhamdulillah,..tQ ya=)

iz said...

Rizzana>>

sama2..dah anta maklumat2 dikehendaki?hehe

Ain Zulaikha said...

wahhhh dapat buku... :)
semoga berjaya kepada yang menang ok..

iz said...

errr...ain nih..semoga berjaya? dah berjaya la tuh,dapat buku..hehe..

iLa suHaiLa said...

iz cakap tadi nk kasi gak hadiah kpd yg tak join...haaaaaa!

alamak! silap orang laa...teheee...

iz said...

eceh ila..leh pulak main salah2 org yer?haha

ader2 je..

MISS QASEH SAIFUDIN said...

lucky num 9!..yeay!..okay okay..baru online!..satgi saya bg num phone di fb anda yea?..hihi..thanx iz..=)

iz said...

ok..dapat dah no fon..hehe..
tq ya,sudi join!!

pu3mas said...

alhamdulillah rzeki mas.. maaf izz mas lmbat on9.. baru balk dri holiday .. nnti mas buat ape yang izz mintak dkat inbox facebook k.. TQ izz.. senyum2..

iz said...

Eh .. Baru balik holiday?? Lamanya.. Hurm., ok2.. Xpe..

Bella Bell said...

ok.. terlepas nak join.. huhuu!!~



^^

iz said...

itula..org mesej x nak balas..hehe