Pemenang GA Iz

oh no...lamanyaaaaa x update blog ni..saba jela..hehe...nak wat camne..bukan kurang rasa post entry baru,semangat menulis pun tak pernah kurang tapi cuma tak berkesempatan langsung nak belek2 tenet nih..tambah la minggu lepas takde tenet taman ni..kabel kena curi...apa daa...kabel pon jadi...p la cari keja kat mana2..sumber halal..lagi berkat..ni x,menyusahkan org lain..pastu duit dapat hasil jual kabel,beli makan utk anak2?adusss...fail...

ok,stop soal kabel...proceed ngan menda lain..hurm..apa nak ditulis ya??okla..nak bincang pasal apa pon x tau ni sebenarnya..mata ke tv,otak melayang ntah mana2 je sambil menaip ni..sebenarnya x sabau ni nak menunggu 2 minggu lagi..nak amik cuti,berehat lama-lamaaaaaaaaaaaa sikit...hehe..dah booking tiket p sarawak 4 hari..masa utk tenang2 kan fikiran...melepak ngan orang umah family..ada sape2 duk sarawak sini?leh cadang tempat best2 kat sana?hehe..

pasal GA iz tuh, insyaallah..iz akan check satu2 entry yang penat2 korang buat tu ya..memang mekasih banyak2..sebab sudi juga join walau hadiah yang iz berikan nih,x lah seberapa..cuma buku je..tapi..iz harapkan moga buku tu bermanfaat pada sapa2 yang dapat tu ya..moga sama2 bermanfaat(iz dah baca abis dah)..hehe..

berapa orang ntah join..cuma iz ingat nak gtau yang sume pon menang la..senang..straight to da point..bukan apa...terharu lah pada yang join..hadiah utama buku tu la..yang lain2,iz akan top upkan korang,tapi x banyakla..hehe..iz top up 5 hinggit jela..anggap jela sbg satu penghargaan sebab sudi join...mekasih2..

apa pon, moga persahabataan kita dalam dunia blog ni,bukan sekadar hanya di alam maya..biaq sampai ke luar sekali pun,kalau jumpe,tegur2 la..hehe..dunia ni kecik je..kejap lagi ntah2 tersempak..mana tau kan..oklah..sekadar ini jela iz sempat update malam ni..nak sambung tgk tarzan ngan anak2 buah ni..Assalamualaikum..

19 comments:

muhamad hanif said...

yea2!!

kita menang..

HAHAHAHAHHAHAHA!!

anismelon said...

lame nye cuti..na ikot g sawak..huuu..

xajak anis pon wat GA..weee..

iz said...

nip> hehe..sume menang..tapi x banyak la bro..naseb menang buku..kalau x ,still topup ada..itu je yg mampu..tq nip..sudi join..

iz said...

anis> ajak dah aritu..sebulan bg masa..hehe..insyaallah..nanti wat GA lagi ya..hurm..4 hari je pon..cukup la tuh..(^_^)

Dayana AZ said...

Fuyo3! Hebatlah bole kasik topup kt sume ! Hee smoga pshbtn berkekalan :) .
Org curi kabel tu susakan jela.. Ap sgt la die dpt ngn jual kabel, da la haram,

iz said...

Dayana>>

seb baik x ramai sgt..tu boleh bg tuh..kalau ramai sgt..xleh ler...hehe..

hurm...ntah ngah curi tu,kena short ke,kan sia2 matinya tuh..kan?hurm..penagih mungkin..

DiriKu said...

tak masuk pun... T.T

iz said...

Dirimu>>

alo..awat x masuk?hurm..x perasan yer GA ni?hehe..lenkali mungkin..hehe

IntaNBerliaN said...

Wah semua org dapat topup siapa yang dapat buku?..hehhe.. semoga makin murahlah rezeki iz.. :-)

iz said...

Intan>

tu ngah pening nak memilih ni..rasa2 nya kena random jela..sebab semua pon best2 komen yang dibagi..xder puji2..komen kaw2...hehe

MISS QASEH SAIFUDIN said...

semua pemenang!..yeah!..~cakap macam nas ahmad..=)~

Nur Liyana said...

wah..bagusnyer..hehee
dpt topup..
:))))

lamanya tak update...nk ikut jln2 jugak..hehe

iz said...

Qaseh>>

hehe..itula..biaq ada sagu hati ler...kan2...sume dpt..senang..(^_^)

iz said...

Yana>>

kalau x dpt buku,dptla topup..hehe..nak buku ke top up nih?hehe

..... said...

eh sy menng ke wak?huhuuh

iz said...

menang punyerrrr...asal join..hehe

Belog MTT said...

toinkk toinkkk~First time sampai sini.. :)

iz said...

first time..hehe..seb baik sampai jugak..tq,sudi singgah!

pu3mas said...

awak.. kite la org srwk..