KRITIK BLOG AKU

kutuk kaw2 tau..xmo selindung2 nya...hati cheq kering aje..no hal nya lah..hehe

10 comments:

Citarasa Rinduan said...

wow..
bagus nie.... nak gak lah join..

iz said...

join kak...jgn x join..hehe..seronok tau kelemahan diri ni..sebab leh la betulkan mana yang patut dibetulkan..hehe

MISS QASEH SAIFUDIN said...

meh ni..nk kritik!..xsuka blog ni!..sbb blog ni best!,,jeles!..=P

iz said...

Trima qaseh., qaseh sebab bagi kutukan yang menerbitkan senyuman.. Cewahhhh.. Hihi

Ain Zulaikha said...

perghhhh pasal kritik2 ni saya paling takut hahahhaa

iz said...

La, apa nak tktnya ain?? Hehe.. Mcm2..

~ch@wi~ said...

Ni gua nak cakap sikit ni..
lu punya blog hampeh la..
knpa blog aku x bleh jd mcm blog ko..
aktif selalu..huhuhu

iz said...

Gua pon x puas hati ngan lu, chawie.. Haha.. Gua update pon klau gua rileks2 xder keja.. Lu dah join blm ni??

EJA said...

oh bab kritik2 kutuk2 blog org ni paling eja suka..hahah(jahat2)tp bagus la melalui kritik dpt memajukan kita..

hurm bagi eja blog iz(eceh first time pggl iz..hehe)terlalu krauded..byk menda yg nak klik rasa nya..sbb awak selalu update blog kdg2 klu lama x online penat nak klik satu2 entry nk baca blk..hahah

lagi satu xpuas hati mcmmna awak & chawie blh wat yg atas tu?msk2kan entry hangpa berdua..mai ajaq ceq sikit na..boleh? :)

iz said...

Oo.. Ala , cuma exchange link aje.. Hehe.. Hurm.,bukan selalu update pon.. Skali skala ada masa trluang baru boleh.. Hehe.. Mekasih eja., sudi krtik blog x seberapa ni..