saya rela digosipkan..kah3..

eh,500 dah..ni la gadis bertuah yg memiliki hati ini tu,hihi..alhamdulillah..dalam seminggu sekali hupdate,ada juga la bertambah sikit2 follower dan kumin2..hehehe..syukur,ada juga sudi membaca entry2 ringan iz ni..bukan hape..iz seronok betul kalau melayan blog buka2 ada komen2 baru..macam satu penghargaan la pulak..tapi itula kekuatan iz dalam berblogging..mekasih wei korang..

err,kenapa iz xmo hupdate selalu..adakah kerana iz malas?degil?leh teka x wahai sahabat sekalian??x leh ke..ok,xpe..no big deal..xderla..iz betul memang banyak je idea nya..cuma iz perlukan masa dan tempat yang sesuai untuk menulis..ok,korang bayangkan suasana dimana ada laptop atas meja,lampu aquarium kat tepi(*nak beli lampu belajaq rasa membazir pulak),pastu bukak lagu random play nya,pastu ada neslo panas kat tepi..haaa,pastu esok cuti..baru la best nak hupdate blog,kan2?kah3..korang leh imagine x nih?haha,xpe..amik gamba ni..

hurm..baru2 ni ada lah terbaca rupanya2 ada yang ingin bergosip ngan cheq..cikgu cinta namanya..amboi mu!!nama pun cikgu cinta,nak bergosip je ya..haha..gurau2 je..tapi,apa salahnya..nak gosip2 pun..no hal nyalah..cintailmu89 sporting..no hal..sape lagi ingin bergosip ngan cheq??kah3..


tagline ni?hurm,bagi iz x semestinya(wawa,suka hati ko je nak komen tagline orang)..tapi betul,bukan semua akan melalui pengalaman yang sama..ntah2,first2 jumpe,itula pasangan kita sehidup semati,...mana taukan..jodoh,ajal di tangan tuhan..mungkin ini cuma pengalaman cikgu cinta mungkin?ntah la..nak tau,tanya cikgu sendiri ya..eh,okla..iz nak p layan lagu ditemani bintang2..cewah..

*macam susah je nak bukak dashboard blog sekarang..ke,iz sorg je hadapi menda ni??hurm..

32 comments:

AliaJustea said...

wow ! tagline dy betul2 penuh makna..

iz said...

Alia> punya pengalaman yg sama la ni..haha..tul ,kan?

adwafarahin said...

waaa die punya header gempak dah tuh :)

iz said...

Adwa> yeke?uisy,puji lak yer..header iz,x gempak?haha..nak gak..

AliaJustea said...

hek3.. yelah kowt..

iz said...

owh,patutla pong..hurm..pengalaman masing2 la yer..hehe

Lulu caldina said...

komen memang membuatkan kita semakin semangat berblogging..

iz said...

kan lulu..tau xpe..memang best rasanya..bals2..lagi best dr fb tu..haha

sweet stalker said...

betul tu, kita akan rasa dihargai bila ade org komen entry kita..:)

iz said...

tambah dihargai kalau yg komen nya adalah sweet stalker..cewahhh..haha..kan2?

Oopss..Cikgu Cinta said...

saya sweet stalker kah?hahhahah

iz said...

xtau..xtau..hehe..

Oopss..Cikgu Cinta said...

ader entry balsan...tggu sabtu ni yer..tak sempat nak blooging kat cc ni..nak kene balik umah nnti mak marah huhuh

darxniq said...

hoi...cikgu cinta aku punyer..ahahahhahhaah..

iz said...

kat cc ke cikgu..isy,xmo2..bahaye duk cc mlm2..balik yer,riso kat cikgu..cewah..bagi si darxniq panas telinga,haha..

iz said...

Darxniq> terpaksa terima cinta tiga segi..wahaha..

solo molo said...

setuju ngan Lulu Caldina....
bile ada yang komen kat entry, tue yang wat bersemangat untuk terus berblog...

Qaseh dalia adelia said...

AMOI CIKGU CINTA KITA TEWWW .. HAHA .. ADE BETUL LAH TAGLINE TU .. TANPA KESULITAN HIDUP TIADA ERTI .. TANPA KELUKAAN .. KEBAHAGIAAN TU TAK BERERTI...

iz said...

amboi ko solo molo..setuju ngan lulu caldina je..ngan ak ko x setuju..haha..

iz said...

Qaseh> cikgu cinta kita?hehe..pulak..hurm,siap capslock lagi huruf..x leh nak bangkang lagi ni..(^_^)

Dayana AZ said...

iz! sorry menyibuk kt sini huhu :P.

erm iz btul ke nk tmpah jugak?
header ni dah lawoo dah ni?? huhu.

tp klu nk ti add dayana kat fb eh, senang sket nk ckp ppe :)

Dayana AZ
www.herstoriie.com

iz said...

ni iz wat sendiri..x lawa pon..huhu...main bedal je.,..org x terer komputer la katakan..

hitammanis said...

salam iz, kak buat jejak balas di sini. kak pun mcm iz...pantang tgok ada org jejak kat shoutbox @ add friend...kak pun terus balas dan suka tgok kalau2 ada komen...bersemangat nak berblogging....mcm lulu kata.

Fara Ada said...

iz...betul jugak tagline cikgu cinta tu sebab para macam tu...tapiiiii
ada sorg kawan para 1st love dia Alhamdulillah dah kawen lepas 8 tahun bercinta...:) jodoh masing masing tak sama perjalanan nya...

iz said...

kan?tau xpe..sebab tu la,tgk keadaan..tgk macam iz..cewah...jumpe je nanti,merisik je..haa,sonang..

iz said...

Kak manis x brape hitam> yup,semestinya..itula sebab nya iz x kisah sangat brape follower tu..biaq tambah kawan dan teman berblog..kan2?hihi

farhana sahri said...

wow..tahniah iz..=)

iz said...

ana,tahniah?? pulak,nape ni..tetibe je??

Fara Ada said...

tahniah sebab dah jumpa calon...kekekeke pat2 p merisik pat..kekeke

iz said...

uisy,mana ada..gosip je ni...hehe..amboi..fikir bukan2 yer..

darxniq said...

xpe la..hahhaa...aku nyanyi lagu 3 segi jap ag,,

iz said...

Haha.. Kemain lagi.. Siap nyanyi bagai nih.. Frust btl.. Haha