ikhlas jadi follower?

subhanallah...tsunami di Jepun benar2 mengejutkan ,kan?x sangka sungguh sampai camtue skali impaknya..dgr kata tsunami kali ni lebih teruk dari yang berlaku tahun 2004 dulu..kita doala agar tsunami tu x sampai ke Malaysia ni..hurm ,banyak blog dah update mengenai peristiwa ni..jadi hangpa leh baca update diorg yer..iz nak buka topik lain..

arini ada masa terluang,join la segmen Che Ben kita..tup2, tambah2 follower arini..alhamdulillah pada yang sudi berkawan ngan iz...iz hargai sangat2..mungkin hanya berkenalan di alam maya, namun iz akan pastikan perkenalan ini menjadi sesuatu yang bermanfaat untuk ak dan kamu,cewahh..hehe..


pastu biasalah, kalau ada yang follow, iz akan trace balik dan follow back la..kata hubungan 2 hala kan..tengok2 rezeki la pulak..jadi follower bertuah..follow blog kampung kameq milik Afan..angka 285 ini adalah istimewa untuk dia..nak tau sebab apa istimewa,pegilah jengah ke blog beliau..iz dapat hadiah woo..x pasal2..itulah,tuah ayam nampak di kaki,tuah manusia terletak di blog mungkin..hehe..


cukupla setakat ni..jadi pada sesiapa yang masih menjadi silent reader atau baru berkunjung ,jemput2 la exchange link ya..bukan paksaan..ikutla..kang paksa kang,x ikhlas pulak, x best..dier kena ikhlas2 follow mengfollow ni..hurm,wat Afan,mekasih lagi skali ya..ak add ko kat fb,app tau..thanks bro (^_^)


12 comments:

~ch@wi~ said...

aku eklas ni jd folower hg...
x caya try tnya aku..hohoho
nk cikit hadiah tu..huhu

iz @ aako89 said...

yeke?haha..ko lain,kelas atasan skrg..mana nampak ak..hadiah?lek lu..kah3..

kyo_9 said...

tahniah bro..

iz said...

mekasih kwn !

pearl jade said...

thanx ya follow akk dik :)

iz said...

sama2 kak..best baca blog akak ;)

Cik Sue said...

mestlah ikhlas...follower ke 183 agak2 ada hadiah tak??ngeee... =D

salam kenal...

iz said...

err,xder..hehe..yup,salam perkenalan..

ejulz said...

tahniah bro.. x dpt emel lagi la bro.. :)

iz said...

owhh.ok2.ak antar email ni skrg gak..

Qaseh dalia adelia said...

qaseh dtg follow tak ikhlas ni ..komen pun tak ikhlas haha... kena paksa ni ...
salam kenal ye iz :) dr blog Ba..semua ikhlas (:D)

iz said...

wa,siap gtau x ikhlas tu..hehe..tq ya!