KonVO iZ FeB 2011

alhamdulillah,selesai sudah urusan konvo kat tanjung malim..3 hari disana,sabtu,ahad ngan isnin..saje je pegi awal2, reunion la katakan..hehe..syok betul walau penuh sangat ngan aktiviti2 yang ada..yela,ngan makan2 nya,ngan camping bbq nya,ngan futsal nya..semua nak dibuat dalam masa yang singkat ni..sampai apa ni,badan jadi penat tapi nak tdo susah..hehe..sabo ajela..

apa2 pon ,memang terbaik lah kitorg nya reunion kali ni..ni baru je pas balik dari sana..meriah nya konvo..bukan meriah ngan aktiviti ngan suasana konvo je,tapi aktiviti2 yang kitorg rancang sendiri..err...penat tak abis ni,lets all da pic told da story la ,yer..hehe..dari gamba leh ceritakan seribu satu ceritera right..hehe(*alasan penat nak menaip)..


 

tu dier..4 je gambanya..cukupla..hehe..yang lain wat tatapan diri sendiri je..x banyak pon amik gambar tadi..dalam 300 ++ keping je..x banyak pon kan..kalau nak masukkan sume gamba yang ada,habisla,mau sejam loading page ni.hihi....ni gamba2 iz sempat snap..iz guna kamera digital je..x macam membe2 lain,main dslr je..ada minat gak ni..insyaallah,akan cuba dapatkan nanti..best gak main kamera ni rupanya..

yang gamba kat atas ni,yang first tu baru nak gerak pagi2 tu nak ke dewan..awal2 lagi dah pegi..hehe..seb baik dah booking awal hotel..kalau x ,xtau la nak tdo mana kan..pastu gamba konvo bersama dak2 dkm sume..yang datang konvo iz kali ni,abah,kakak,abg ipar ngan anak2 buah je..mak x dapat dtg pon..p umrah..tapi xpela..ada gambar nak ditunjuk nanti..pon jadila..yang last tu special sikit..nyanyi2 bersama teman sekelas..hehe..sape dier,ni dier..rakan blogger jugak.. err,sampai sini dulula entry iz yer..nak tdo awal sikit..esok pagi keja..Assalamualaikum..

11 comments:

Rushydone (edan) said...

ble mase ko nyanyi??kat mane??

iz @ aako89 said...

tu la ko..balik awal sgt..kat pusat sukan..ada nyanyi2..ak ajai ngan chawie je yg nyanyi..ingat nak ajak,call x dapat..

EJA said...

tahniah..semoga pasni success2 selalu..hehe

iz @ aako89 said...

mekasih..doa2 kan yer..

coKlaT ICe CreaM said...

waaa.. bestnya dia dh grade...!!! erm.. jeles nya mlihat pic2 owg yg dh grade...!!! sabo jelah

iz @ aako89 said...

best ke?biase je..insyaallah,akan sambung amik degree pendidikan..doa2 kan yer..jadi cikgu iz..jika diizinkan Allah..hurm,mu pon x lama je lagi kan?

coKlaT ICe CreaM said...

baguih2..!!insyaAllah amin truskan dgn niat sucimu itu.. yup. 1 year lagi nk habeskan degree..!! xsabo2 kawe nk mghabiskn sisa2 idop kawe di kmpus ne,syok jew tgok owg grade.. hihi..!! pas2 insyaAllah lau diizinkan Allah mahu cntnue da next stage plak..!! hihi.. doa2knlah yer..

iz @ aako89 said...

yeke..setahun je lagi kan..wa,lagila..mesti excited sgt2 kan..hurm,mesti dpt banyak bunga ni..

coKlaT ICe CreaM said...

hahhaa..!! very excited my frenz..!! hihi.. sapa la nak bagi bunga kt kawe ne..?? :(
msti demo byk dpt bunga kn masa grade ari 2..?? hihi

iz @ aako89 said...

eleh..mesti ada nya yg bagi..secret admire ke..mana tau kan..hihi..sikit je..adala dapat juga..

coKlaT ICe CreaM said...

what? scret admire..??? aisyemennn...!! sapa la brani tegor bdk nakal mcm ne.. haha..!!