KeCUaiAN

hurm..pagi2 ni nak wat apa yer..betul2 xder idea..huhu..nak balik x boleh sebab besok ada production service part..hurm,kena p juga jenguk2..xpe2..biaq p la..kalau sorg2 camnie memang mati kutu..x tau apa nak dibuatkan..seb baik petang karang ada cerita best hindustan..

ingat memang nak balik sgt2 sebab nak jenguk abang ipar..kata nya jari cedera kat tempat keja..huhu..tapi camne?ada keja..insyaallah kalau x da halangan,mggu depan nak juga balik jenguk..bahaya ni memang kita x tau kan?hati2 boleh,tapi bila melibatkan salah kecuaian org lain,apa lagi nak dikata..kita dah cukup hati2,tapi pasal org lain,orang lain yang kena tanggung..saba yer abg arip..

*syok pula layan lagu korea..adakah musim layan cerita korea berulang kembali setelah lama ditinggalkan?hehe..

4 comments:

coKlaT ICe CreaM said...

erm.. besa la bnda nk jadi kdg2 lau kita trlalu ati2 sgt pon bnda 2 still jdi jgak..!! nk uat lagu mna dh tuhan kta KUN FAYAKUN..!! maka trjadilah ia juanya,..!! redha jew lah..!! Hrap abg anda bsabar..!!

iz @ aako89 said...

tula..tapi kan,apalah rasa yang si cuai tu..pasal dia punya kecuaian ,org lain yg tanggung..x rasa bersalah ke,sikit pon?

coKlaT ICe CreaM said...

erm lau dia asa brsalah mmg patot pon..!! lau xada asa brsalah 2 mmg mgelampau la....!!!! lau owg dh lama kena sekeh2.. haha

iz @ aako89 said...

sekeh2?
pulak..harap2 dier sedar dan x ulang balik apa dier pernah wat..cukupla..sebagai pengajaran la..