Kursus kat Janda Baik..

Alhamdulillah..selesai sudah menjalani kursus kepimpinan cemerlang Perodua di Janda Baik..apa yang boleh dikatakan?memang best ler..itu jela yang boleh dikongsi..syok..walau 3 hari 2 malam kat sana,tapi cepat je rasanya masa berlalu..apa yang buatkan kursus ni lebih syok bila dapat lari jap dari kerja,dari suasana kesibukan kepada keindahan alam ciptaan Allah s.w.t di Janda Baik..ketenangan hutan,air sungai dan kawan2..apa lagi nak?sume cukup..hehe..

nama kursus ni born2 excel..panel dier pulak En Marzuki..melalui kursus ini,kami didekatkan ngan sejarah melayu dari awal hingga la ke selepas kemerdekaan..dengar macam bosan??hehe..xla..seronok juga kalau belajar sejarah dengan pendekatan yang dibawa oleh En Marzuki ni..sempoi dan tidak terlalu lurus dan serius..barulah masuk apa yang diajarkan..yer dak..

kat sini,iz dipilih secara rambang(x layak pon sebenarnya) menjadi penghulu..kalau hampa nak tau,iz adalah peserta paling muda dalam aktiviti ni..yang lain banyak 25 ke atas dah..40 pon ada kot rasanya kalau x silap..haha..sape la yang tolak kawe ke depan aritu..x pasal2..kena juga jadi penghulu..jadila..dapat juga hadiah time balik..hehe..nak tgk antara peserta kat sana?jap eh..


macam biasala kalau kursus2 camnie..mesti ada kena wat kumpulan kan..samala ngan iz..ada juga kumpulan..nama kumpuan?BEZZA..nape nama tu..ada..rahsia..itu sebenarnya model Perodua yang baru,bakal keluar dan mungkin sebelum tahun 2015 akan dipasarkan kat Malaysia ni..hehe...tungguu..ni kumpulan BEZZA kami..kumpulan paling senget dialam semesta..

tu dia..hehe..SmiLe!!

dan disini ada satu gamba kontroversi..bersama ika..tak taula..masuk interviu sama2..keja sama2..ofis sama..kursus sama..kumpulan kat sini pon sama??x tau nak cakap apa..hehe..mungkin kebetulan yang berulang..nway..baik dak ni..sporting plus ceria2 happy go lucky..syokla kalau nak menyembang ngan dia..



err..cukup sudah la utk entry ni..sebelum menjadi album gamba yang melampau..hehe..terlalu banyak kenangan yang indah dirakam..nanti kot2 ada masa,iz sambung lagi ya..wat masa ni iz nak pegi berehat,tdo dulu..lewat malam dah ni..ngantuk pon ada..dahla besok Tun Mahathir nak dtg Perodua..mesti meriah nya lah...yola..jangan bincang pasal penyatuan perodua ngan proton udah ler..hehe..bye2~~

8 comments:

eja said...

bagus2 dgn ada nye kursus @ seminar dpt sedikit sebyk memotivasikan diri kita..btl x? janda kt janda baik apa khabar? baik2 aje ke..hehehe ;)

iz @ aako89 said...

betul3..hurm..eja bila last p kursus2 ni?hehe..ntah ler..xder jumpe janda pon..tipu je..

eja said...

eja last p kursus masa keja kt company zhulian aritu tp seminar tu 1 hari je..best jgk jumpa dgn CEO zhulian marketing pastu jumpa anuar zain secara live dia artis jemputan utk seminar tu..hehe kt psas dulu x da pn g kursus kt luar kt dlm psas byk la.. oh aritu ckp janda kt situ baik2..tipu ye :)

~ch@wi~ said...

awek baru ke din? playboy ye skg ni..hahaha

Ain Zulaikha said...

dah lama tak gi apa2 kursus... hehe

iz @ aako89 said...

chawie> kawan sekerja daa..apa awek pulak..ko kenal ak dari dulu camne kan?

Ain> kursus JPJ,kira kursus juga tu..hehe..

iz @ aako89 said...

Waa,eja nya kursus kan lg best..yela,zhulian lg kaya,hehe..ala,mana ad jumpa janda pun..

sempoi4u said...

Krusus ni kat Resort apa nama dia?

http://jandabaikpahang.blogspot.com/