jom pakai BB..

besok nak pegi kursus kat janda baik..x pasti apa modul nya ,main pegi je..hehe..harap2 bestla gamaknya..xmo la kalau bosan2..tapi dengar crite org2 lamo,kursus ni best sebab dier islamik..oh yeahh..barula best..x la bosan ngan slot2 kebudak-budakan dan melalaikan,membosankan dan x mendatangkan faedah langsung..

sebelum ni memang ada gakla kursus2 yang dah join macam kursus kepimpinan kat dusun eco resort..2 kali g sana...ngan geng2 pengawas time skola dulu..lamo dah..kali kedua tu pegi ngan geng2 ajk kelab mekanikal..dua2 pegi rasa best je..sebab yela ,ngan kwn2 la katakan..memang xkan bosan nya lah..yer dak?pastu ada kursus kat mana2 lagi ntah..x mendatangkan apa2 kesan dan x seronok...x ingat dah kat mana..

err..apa nak di cerita yer..hurm..bosan nya malam ni..duk umah sorang2..yang lain keja syif,malam pulak diorg mggu ni..bosan2..saba jela..crite kat tv,best crite ayoub je..yang lain?hurm..x best..ada ke patut pas crite ayoub,tayang crite gusti ..apa ke hal..hehe..

baru2 ni dah tukar dah pakai enfon baru..bb storm..nama je smart phone la kunun2 nya..tapi tanpa plan apa2,hampeh belaka.huhu ingat nak ambil digi nya plan..tapi riso ler..murah memang murah,tapi coverage camne pulak kan..kang,kuar kwsan2 pedalaman sikit,abis..line xder..maxis,awal2 out dah..banyak sangat hidden charge..celcom dalam perhatian..hurm..x tau la nak pilih celcom ke digi..ada cadangan?

6 comments:

cik dibadeebut said...

boleh pinjam tak?? hihi

iz @ aako89 said...

boleh2..meh la pinjam..hehe..jom diba..bb gak..leh mesej free..

siti nor shahirah rosli:) said...

smart yer:) hehe.. bape ribu? smpe 2ribu tak.. ingat nk beli gak..
fulus sikit je:9 huh

iz @ aako89 said...

x sampai 2 k po..ni model lama...nnak pakai model2 baru,x mampu lagi rasanya..lagipon screen ni besa sikit dari BB yg lain..

Punca Utama | PU said...

Aku rasa, lebih baik ambil package celcom.. pada pendapat aku la..hehe

iz @ aako89 said...

yeke?okay ke?kalau camtu ok ler..amik celcom je la..ko pakai celcom yer..