tebang pokok kelapa pon nak cerita ke?

fuhh,baru pas tebang pokok kelapa kat tepi umah ni..waa,training tangan bagi kuat sikit...baru hebat main badminton nanti..dah keras tangan ni macam batang kelapa td..hehe..smash bola badminton mesti steady je nanti..seronok la cuti hujung minggu sabtu ahad ni..leh balik kampung sekali sekala,update blog sekali-sekala..tak mungkin lagi dalam masa terdekat ni nak update blog duakali-duakala maupun tigakali-tigakala sebab umah iz kat rawang sana xder tenet lagi..

cerita pasal badminton,kawan2 iz kat perodua sana aktif main badminton rupanya..kena sangatla..walaupun jiwa ini lebih kearah futsal,namun badminton tetap menjadi pujaan hatiku.hehe..join2,mana leh x join..rabu aritu main badminton kat atas pasar kat rawang..ader tempat main badminton(depan bank aeon ke apa ntah)...meriah tul tengok..ntah berapa belas court ntah..sampai cari member nya court pun x jumpe..kah3..diorang budak2 perodua ni stamina jenis x habis2 kot..hebat tul..aiyooo..kena ikut rentak ler..

minggu ni macam2 jadi..henfon iz rosak..sampai arini xder henfon lagi..huhu..bayang la hidup tanpa enfon.kena banyak3 bersabar..dahla keja memang kena pakai enfon..ada ganggu sikitla perjalanan hidup seharian..namun,macam cakap tadila..kena banyak2 bersabar..dah masa ajal enfon tu, nak buat camne..terpaksa lah terima hakikat..mungkin kena beli henfon lain pasni..sebelum nak beli baru tuh, pjam enfon adik dulu la jawapnya..seb baik ada adik yang baik dan memahami..aiceh..hehe..

err,bila balik sekali-sekala ini,nampak sangat,nampak sangat3 yang vico tu merajuk...eh,x kenal vico lagi?jap yer..leh ketik sini...yer,itula vico..kucing yang beratnya mendekati obesiti dah..6 kilo..kucing berat macam baby,faham2 jela..kah3..kuat makan tuh..eh silap..kuat makan+kuat tidur..tu jadi camtu tuh..namun iz tetap sayang kat vico,dulu kini dan selamanya..kucing kalau merajuk,dia akan buat2 x kenal..pastu selang 2-4 min kemudian,mula merengek x henti2..

eh,nak pegi umah kakak jap..ngan mak..tengok anak buah..berundur dulu la yer..lenkali jumpa lagi,insyaallah..nak p tgk ayeen ngan mia..pas tu nak makan laksa jap..sedap woo..laksa kedah tu,sedap woo..x pernah rasa??sian2...hehe..laksa kedah pernah didakwa antara laksa tersedap di dunia..eh,okla,..Assalamualaikum...


4 comments:

sekamar rindu said...

salam..

ada buah kelapa lebih tak..:))))

folllow ur blog..:)

iz @ aako89 said...

ni kelapa hiasan je..mana ada buah pon..hehe..mekasih yer..(^_^)

mekdonel said...

One of the truly best blog..

www.fdausamad.blogspot.com

Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

iz @ aako89 said...

ni blog ko eh mekdonel??haha..