SengalZone : Saya Nak Header !




1) kenapa nak header baru???
-ak x nak header baru melainkan kalau ko yg buat,sebab blog ko nya header paling simple dan sempoi..'mempantaskan' blog loading..leh ke camnie?? 

2)5 warna kegemaran??
hijau
biru
putih
pink
kelabu gak arr
*warna2 kelembutan,eceh..tapi ak tak lembut ya.

3)pendapat tentang blog sengalzone?
-blog ko ngan ak macam ada persamaan la...chemistry tu ada..sebab tu cepat mesra dan masih ngah belek entry2 lama ko nih..haha..proses nak kenal x abis lagi..jemput singgah bro,blog amatur ak nih..hehe..http://cintailmu89.blogspot.com/

6 comments:

Deeyaudeen Sabri said...

haha.. aku dah follow :) thx wehhhh kite serupa :)

iz @ aako89 said...

haha..salam perkenalan..sengalman aka cintailmu89..

10jarijemari said...

sama nama ke korng ni??

iz @ aako89 said...

xla..nama x sama,peel je lebih kurg..

| r i E n | said...

ak dah follow weyhh!! ;)

iz @ aako89 said...

mekasih rien...tenkiu2..