win7 yang ensem

entry pendek je kali ni..sebab mata dah ngantuk pon..berat nak angkat dah..menaip dalam keadaan separa sedar..hehe..okla,straight to da point..iz sebenar nya bosan bila tengok window yang dipakai sekarang nih..win7..memang la mula2 nampak begitu cantik dan laju,namun masa mengubah segalanya..eceh,ayat..

jadi apa lagi..duk google la cara2 nak ubah rupa paras win7 ni kepada yang lebih encem sikit..lebih bergaya,lain dari yang lain..jadi hasil carian,terjumpa lah satu software ni yang boleh mengubah rupa paras win7 kepada rupa paras yang cun melecun..juga lebih pantas dan kemas..nampak lebih profesional..nama softwarenya?Snow transformation pack..

sedikit gambar rupa paras terbaru setelah diinstall menda alah ni..


nak download software ni..leh la mencuba yer..kalau nak merasakan kelainan pada win7 anda..leh klik sini..ok??

No comments: