pengalaman guna streamyx..

lama x berupdate,kerana streamyx iz mengalami masalah...namun pujian tak terhingga kepada staff2 streamyx (terutama nya Zam) yang begitu komited ngan pekerjaan diorg,dalam masa 24 jam je settle semua urusan masalah ngan streamyx yang iz gunakan..dapat modem baru beserta telefon cordless yang begitu macam mainan sikit..kaler oren..hehe..kalau ginila khidmat servis diorang.,harap tm sentiasalah maju sentiasa walau dicemuh ngan begitu dasyat kadang2...

streamyx ni bukan lah begitu teruk sangat servis diorang..sebenar nya banyak sangat bergantung pada technician2 diorang yang dilantik kat luar tuh..jadi faham2 jela..sume orang bukan nya sama yer..kena kawasan anda dijaga oleh technician yang 'begitu rajin'..,abisla..perkara yang boleh settle dalam masa sehari,boleh pegi sampai 2 bulan-3 bulan..nak tengok betapa cantik nya telefon kaler oren tuh??hehe..jap yer..


lawa x telefon tersebut??dah macam mainan kan??ni kalau dapat kat anak buah tuh,habisla di ingat kan nya telefon mainan..jangan dicampak-campak udahla..yang sebelah tu pulak modem baru...diorg tukarkan..yang lama tu rosak..kalau pakai yang lama,telefon x boleh digunakan..x tau...nanti telefon akan jadi engaged je..tapi sekarang dah okla..kalau bagi sape2 yang ada masalah yang serupa,hangpa adula kat talian 100 tuh..jangan didiamkan je..rugi bayar bulan2 tapi x dapat apa yang patut jadi milik kita,kan?

cukupla setakat ini..kesimpulan yang boleh iz buat,tm streamyx tu tidak seteruk yang disangkakan..ader baik,ader buruknya..bukan semua nya teruk2 belaka..setakat ni,iz berpuas hati pakai streamyx ni..sebelum ni dah pernah pakai dah,maxis ngan celco broadband..hasil?hampeh..asyik kena cut je speed dier..streamyx xder pon cut2 ni bagai..just guna tanpa ader syak wasangka..bil sampai bulan2 bayar tu jela..rm110,x naik2 punya..hehe..eh..okla..cukup setakat ni...salam..

No comments: