backup data blogspot anda..



sayang x korang kat blog korang?mesti sayang punya kan..sape x sayang ,tambah2 kalau dah bertahun-tahun dah duk menulis kat blog tuh..pasti tersimpan 1001 maupon 99999 kenangan kan?jadi cuba bayangkan>>>kalau2 tibe data anda puffff!!hilang begitu sahaja tanpa dapat dikesan...mau menangis punya...tambah2 kalau xder backup...


iz pernah dgr sebelum ni ada yang berkata bahawa blogspot data tidak boleh dibackup..(*sorryla ...tercampur bahasa omputih)..kenyataan ini sememangnya salah sama sekali..terdapat begitu banyak laman web yang menyediakan platform untuk kita meng 'backup' data2 dari blog..terutamanya blogspot la yer..majoriti kita disini..jadi..mehla ke laman web tersebut..


jadi hangpa mehla pakat2 backup data dari blog korang...sesal dahulu pendapatan,sesal kemudian faham2 jela..jadi amik langkah selamat awal2...okay..cara nak gunakan korang tau rasanya..mudah sangat..tapi kalau ader apa2 x faham..mesej2 la iz yer..tapi memandangkan langkah penggunaan nya begitu mudah..cume masukkan laman blog korang..pastu masukkan email..sahkan..terus leh guna..automatik dier backup..okla..selamat menggunakan yer..

2 comments:

Rushydone (edan) said...

wah..gud info..thanks iz

iz @ aako89 said...

no hal bro..kongsi2 ilmu..kata cintailmu..(^_^)