read more for blogspot.

urm..simple betul kan template iz kali nih...rasanya ni la paling simple yang iz berjaya cari...x minat la rumit2 sangat dah...biaq cepat sikit nak load nya...iz amik template yang iz google 'wordpress template for blogger'...tibe2 je keluar la ni (sblm klik tekan Ctrl) ..

lawa juga templates yang ada..sume nya cantik2...antara sebab iz suka wordpress nya template sebab dier ada 'read more' functions..so,x la ia memanjang ke bawah..kalau nak baca baru klik...kan kemas nampak..macam blog iz ni x la kisah sangat..x banyak follower,yang membaca..sikit je yang follow..tapi wat hangpa yang banyak followers,kan best kalau blogspot korang ader fungsi read more ni..kan2?

so,try la tgk kat situ..kot2 la berkenan mana2 nak tukar templates yang baru..free je pon.. x salah mencuba..cuba la..janji jangan sama ngan iz udahla...yer..ala,banyak lagi yang lain2..eh,okla..iz nak p raya lagi nih...nak p raya kat carrefour sat..bawak mak ngan anak buah jap..cari makanan ngan pasir wat wheeco..okla..salam sayang dari cintailmu89..

2 comments:

fndrocka said...

tiba2 rasa cam nak buat read more gak

iz @ aako89 said...

aiceh..ader pulak akaun blogspot ko nih...