kucing parsi kesayangan..

salam pada semua sahabatku..(^_^)..apa khabar ramadhan mu semua??moga dapat yg terbaik tuk bulan ini,kerana sedar x sedar x lama lagi pon nak masuk syawal dah..mungkin bagi sebilangan besar dari kita semua yang seronok,nak raya..tapi percayala,ramai juga yang bakal merindui bulan ramadhan ini..dengan kemeriahan menikmati rahmat besar yang ada pada bulan ini..huhu..namun masih ader beberapa hari ni,manfaatkan la bersungguh ya wahai sahabatku..


bersempena bulan yang best ni,iz nak berkongsi lagi satu artis faveret all time,iaitu Sulis..jarang kan iz minat artis wanita..namun,yang ni,nyata berbeza..dengan lantunan suara yang begitu menusuk kalbu...memang sedap la tu dihayati dan didengari.sedap..sudi2 la dengar sampai habis yer..*xder ke Sulis di Malaysia nih??huhu..

masuk sikit la aktiviti iz hari ni..alhamdulillah,baru je pegi amik kucing parsi tadi di rumah kawan..yup,semangat membela binatang peliharaan pada iz memang x kan pudar..comel betul..seyes..dahla bulu tebal..gemuk..sedap je peluk..rancangnya besok,nak p cari pasir dier.ngan makanan..tadi sian,rebus ikan sekor je..mana la nak kenyang kan..x padan ngan badan..hehe..kalau adr tips nak bela kucing,sudi2 la berkongsi yer..ingat nak amik 2 ekor tdi..sekor lari pulak..sabar jela..sedih je tgk beliau lari dari keta td..nway,nama kucin baru iz ni Wheeco..manja sangat2..

cukupla setakat ni..x mo menulis sampai lewat2 sangat..nanti susah nak bgun besok..salam sayang dari cintailmu89!!ader umur,kita jumpe lagi yer..hehe..pesan ringkas tuk diri sendiri dan rakan sahabat sekalian,'maila pakat2 kita hidupkan malam2 terakhir ramadhan ni ngan perkara yang memanfaatkan yer'..bye (^_^)

No comments: