ke klang

sepi...tu jela yang boleh ditafsirkan sekarang..iz pon xtau la nape dier menjauhkan diri..x bagi peluang langsung untuk iz jelaskan keadaan sebenar..tapi xpe..seb baik kwn2 ader,setia menemani..p jalan2 ngan diorg aritu...memang seharian la..syok nya...

mula2 p bangi,pastu klang umah edan,pastu malam tu terus p jalan2 kat putrajaya..berbekal panduan arah dari si comel,makanya berjalan la kami 2-3 lap dalam putrajaya tu,mencari Alamanda..haha..saba jela..ko ni comel,leh tahan gak..

tapi x leh salah kan dier jugak..iz pon sama je..nak p umah kawan kat klang,leh sesat sampai ke pelabuhan utara..sian kat si edan yang terpaksa jemput kitorg..sorry yer edan..fisrt time pegi..nak wat camne..x tau jalan..lenkali ingat dah..x sesat2 lagi..

kitorg pegi dari kajang ni,3 org la..fareez,comel ngan iz la..seronok juga beraya dengan diorg..biarla memandu seharian,berjam-jam..tapi x penat langsung..enjoy la katakan..ni nak upload gammbar sikitla..hehe..macam biasa,kekeringan idea untuk menulis..sat yer,upload jap gambar yang ada dalam memory card ni..sume nya dari kamera Fareez,nikon baru diala..lawa woo gambar2 nya..






aik..lama gak nak upload nya..besar la fail dia..cukupla..kalau nak tambah gambar lagi,mau makan berjam..
macam biasala..dah macam album gambar..sabar jela..to fareez ngan comel..best la jalan2 ngan korg..bila2 p jauh2 pulak nak?pulau2 ke..best sikit..

2 comments:

Rushydone (edan) said...

hah..da taw rajin2 mai klang..xjauh pon..cme jgn sesat lg ye iz..hehe

iz @ aako89 said...

boleh2...tapi ngan syarat..kena ade mee kayee lagila..hehe..