ke Genting Highland..

seronok..baru balik dari bercuti bersama keluarga tercinta di genting highland..alhamdulillah,dapat juga sekali sekala bersama keluarga jalan2,seronok2..lama tak pergi ke genting highland,sekali ni pegi,rasa macam2 budak2  balik..abis sume game kitorg main kat sana..amik tiket all park..mana x sampai ke malam..bwk anak2 buah yang dah pandai berjalan,syokla..x la berdukung je..cakap pon dah pandai sikit2..


tu la family iz..bersama 3 anak buah..yang menangkap gambar pula,abg ipar iz,abg arif..cece..sume pakat pakai lengan panjang...padahal xder la sejuk sangat pon atas tu skrg..betul..tambah la bile tgh hari..x caye..nampak sangat pemanasan global skrg..huhu..maila pakat2 kita jaga alam sekitar yer..bumi yang kita duduk ni dah tua sangat dah..







ha,ok..per lagi kalau bukan nak memoyokan diri..ala,sekali sekala,..xper kan..kredit tuk adik yang memang terer menangkap gambar..memang best la bila ader adik yang sporting camnie..senang..hehe..jap,cari gambar dier jap..ader ke x..







itula adik iz,aizam namanya bersama ngan abg arif..amboi..ala2 model gitu..cece..diorg ni memang..pantang nampak kamera..automatik bergaya..


 nila game pertama kitorang naik..wuisy,menakutkan..melayang pusing2..tapi nak mencuba jugak..try jela..waktu ni,naik ngan aizam,along ngan angah je..yang lain,jaga budak2..










time ni pulak waktu jalan2 kat dinosour land..okla..memula naik kapal..jalan2 kat sg buatan tuh..ikan2 dier..besau2 ..wheeco kalau nampak ni,mesti geramnya..gambar ni kecil2 jela..nak besarkan klik je tau..







wawa awisy..seronok yer bwk menatang tu..kat belakang pulak ader alif yang cool bersama mia yang ketakutan..nangis2...hehe..sabo jela..cute x mereka ni??




okla...banyak la pulak terupload gamba..sori yer..x perasan...jadi macam album gambar iz pulak..sebenarnya nak tulis banyak2 pon penat badan..seharian bersukaria ngan family..balik je umah,siapla..penatla badan..kalau kat sana,main je..xperasan penat ke,apa ke...seb baikla x drive..abg arif yang drive..hehe..hurm..dah,iz nak tidola..ngantuk sangat2 ni..salam syg dr iz..bye..(^_^)



No comments: