shopping orang lelaki

salam to all sahabat..amacam hari anda sume harini??baik2 la harapnya,yer..harini,seperti biasa,iz nak update blog yang x seberapa nih..memang blog ini menjadi diari terbaik wat iz,sebab iz x suke tulis diari yang kat buku tuh..memang x suke menulis kot..hehe..lebih suka menaip..sini la tempat nya iz boleh mengarut,berceloteh,berkongsi kisah seharian iz bersama pengunjung yang sudi singgah..

hurm,apa yang nak dikisahkan harini??biasa je semuanya,cuma letih sikit berjalan-jalan bersama kakak,di mid valley..ingat nak teman dia shopping,last2 kita yang shopping...hehe,,apala nak jadi ngan adik dier nih..eh,xpe kan??apa salahnya lelaki bergaya..x salah pon..tambah2 dekat nak raya ni..waktu2 camniela seronok nak bershopping,ader jualan murah sana sini..


tu dia,apabila lelaki shopping..hehe..ha,lokasi??kat romp,mid valley..ok2..mengaku rambang mata sekejap,pilihan yang ader terlalu banyak..cantik2 design baju yang ada..tapi xpe..kita cuba dulu la mana berkenan..kalau nak ikutkan hati,mau aja iz borong semua..hehe..tapi,x elok ikutkan hati kan..jadi,sabar penyekat kehendak nafsu..harapnya..ok,tgk satu baju yang berjaya dicuba..*dah sambar pon..hehe..

sini okla..baju cantik,harga pon..hurm..leh tahanla..sesuai ngan selesa bajunya..hurmm,aderla dekat 2 jam kat sini..kakak tu pon cari baju sehelai dua tuk dia..pas dapat baju2 yang nak,kitorang pon gerakla pegi  makan dekat kedai2 dekat situ..shopping2 gak,lapo woo..wee...bergerak mencari tempat makan yang best..last2,makan kat depan kedai tu jer..jadila..


tgk2,begitu lahapnya makan..yela,lapo la katakan..belasah mee kari semangkuk..oren2 tuh,ice blended mangga,air pulak,teh o limau..bubur caca pon ader gak..menyelerakan..sedap+lapar,apa pon sedap..makan jela..ditemani kakak menyembang jela time makan..hehe..best la lepak ngan dier harini..ingatkan kuar ngan kakak x best,leh la tahan..enjoy..



jadi,bila dah sampai umah,nila hasil tangkapan yang berjaya dilakukan..hehe..hurm..,cukupla catatan tuk harini..best lepak ngan angah!!hehe..lenkali jalan2 lagi yer..nak harap iz,x minat sangat kuar2 jalan ni,tambah kalau sorg2..lagilaaaaaa...malas nak kuar..ni la hasil dari shopping tadi..banyak,leh tahanla..hehe..xpe..pakai hari2 gak nanti..okla..salam sayang,salam penuh keceriaan dari cintailmu89...(^_^)

2 comments:

eja said...

salam waw banyak nye shopping..baru eja tau..rupanya lelaki shopping lg dahsyat dari org perempuan..tp klu sekali sekala x pe lah klu ari2 blh botak kepala.. hahahah

iz @ aako89 said...

ala...xpela...
shopping raya skali..hehe..