pagi yang indah

salam..alhamdulillah,berpeluang juga iz untuk berkunjung ke blog sendiri setelah sekian lama meninggalkan..rindu kat blog cintailmu89 ini..hihi..memang iz SIBUK sangat bekerja kebelakangan ni..asyik ot je..kalau ader je peluang untuk ot,iz amik je..iz memang suka bekerja...tapi kesibukan yang iz lalui ni terkadang tidak difahami oleh kwn2 iz..huhu..sedih rasa bila kesibukan iz sekarang banyak merenggangkan hubungan kami..

* xdela sampai camni,hihi..

memang betul,iz memang sibuk..yela,mggu lepas ader karnival untuk customer2 sume..memang banyak kena wat..hari2 keja kadang2 ot dari 6 sengah pagi sampai 8 malam...bayang jela..lama kan??tapi xpe..masyuk la gaji nanti..hihi..sabar2..jadi iz berharap,kawan2 iz yang menganggap iz banyak x dapat contact2 korg,iz minta maaf sangat2.k?iz memang x sengaja..ni nasib baik masuk keja kang kul 2 sengah petang..alhamdulillah..dapat la berehat pagi ni...suke juga syif petang nih..

semalam pas keja,iz terus p kenduri kat umah kawan iz..Azura nama dia..mula2 malu gakla nak masuk kenduri tu pasal pakai baju shell je..tapi biarla..hihi..woo.,best woo!!meriah..sampai je kat sana,tgk ader kwn2 iz..best la..meh nak sebut sikit nama diorg..edan,fareez,bapak ngan white..hihi..mana taknya,balik letih penat2 pas keja...jumpe kwn2,hilang habis rasa penat..seronok dapat sembang2,tanya khabar..pastu iz ajak diorg p umah iz..lepak2 dulu..pastu kitorg p la jalan2 kat jusco depan umah ni..meriah gakla..p jalan kaki je..hihi..kat jusco ingat nak tgk wayang tapi crite x menarik je pon..huhu..sabo jela..last2 p arcade tempat dak2 main game,..main kat situ..haha..malu gak mula2 masuk tempat budak2,nak beli token lagi..tapi xpe..sekali skala kan?haha..biarla ape org lain nak cakap..

dahla,masuk perenggan penutup pulak la..nak kemas bilik ngan sangkar arnab2 tuh..mandikan arnab skali..ader bau2 dah..pinjam shampoo anak2 buah jela,hihi...hurm,kat sini iz nak ucap maaf skali lagi kat kwn2 iz atas kesibukan iz kebelakangan ni,yep..mggu ni iz cuti 2 hari sebab mggu lepas xde cuti langsung..insyaallah,iz akan gunakan masa tuh sebaiknya tuk korang..cuti hari2 best pulak tuh...ahad ngan rabu..yes2!!so,apa plan??on je...dan wat fareez yang baru nak start keja rini,gud luck bro...keja rajin2..Assalamualaikum..

4 comments:

Anonymous said...

din....dah brape lame daa x update blog....

iz @ aako89 said...

eh..maaf la..musim2 keja..tapi mesti update nya..kan baru 2 hari lepas je ngan entry baru..hehe..

Anonymous said...

woi update la blog....dah berjamang x update hehe ^^

iz @ aako89 said...

loh..berjaman?baru je update ni ha..mu tgk mana nih?hahaha..