temu untuk diduga @ interview

salam kawan2,apa khabar?
hurm,saje je la nak menulis,tangan gatal dah nak menaip..so apa lagi,taipppp!
okla,nak cerita peristiwa pagi ni,br je td,dalam 15 min waktu kejadian berlaku..actually,baru je pas balik dari interview kat SHELL td..
harap2 okla hendaknya..

eh,tibe2 je perenggan kedua dah?xpe,..kite teruskan..
sebenarnya best sangat sesi temuduga td..nape best iz?org tanya..xdela..iz ditemuduga oleh sesorg yg sangat ramah,seronok..mcm sesi sembang2 bersama member je..walau kenal x sampai 5 min..okla..harap2 daptla keja tu,manager ke,kan?sape tau..korg doa2kn la yer..moga2 terbuka hati owner shell tu untuk menggajikan iz..

pastu kn,dalam sesi temuduga td,ader pulak kena 'speaking' pulak dah..ha sudah,ape iz nak speaking ni..dier sowh crite background diri..dengan penuh perasaan confident nya,iz pon speaking la..fikir2 balik,terasa macam nak tergelak pon ader..ntah pape la ngarut tadi..harap2 dier fahamla,coz iz pon x faham ape iz speaking td..

*atas ni gambar hiasan je,nak bodek shell..

okla,saje je nak kongsi pengalaman hidup yg x seberapa ni..harap2 daptla keja tuh..xmo duk umah je pasni..janji dapat la rezeki serba sedikit,untuk sesuap nasi..ops!terlebih suda...haha...memang jadi camni nya..kalau tulis lebih dari 10 min..al merapu wal mengarut pon akn sibuk menempel di karangan nih..huhu..okla..selamat tinggal..ader umor,kite jumpe lagi..salam!
(>_<) suka (^_^)

No comments: