leh cadang lagu best2 x?

~salam to all~

apa habaq?baik,ke x baik?kalau baik,baguslah..kalau x baik,
bersabar la eh..
mungkin ader menda yang best disebalik yang x best tuh..
apa ntah iz melalut,iz pon x ngerti..wat2 faham2 jela..okay?(>_<)

kadang2 memang kita suka mengeluh dengan dugaan dan cabaran yang menimpa hidup kita seharian..
pernah x kita cuba untuk sentiasa bersifat positif dan berprasangka baik dengan masalah yang kita hadapi..
bayang kan hidup tanpa dugaan dan cabaran,mesti x best..
happy je sentiasa...kalau asyik senyum dan gelak2 je,cam x betul la pulak..
saje je nak ubah cara pemikiran,time ditimpa masalah..hihi..
*memang iz ada masalah pon sekarang..
sebab tulah dalam hidup ini,kita sentiasa perlukan teman untuk berkongsi masalah,pengalaman dan segalanya..

cukup2,muqaddimah yang panjang di atas..kembali pada tajuk yang dibincangkan..
nape tajuknya camtu eh?xde,kes dia camni..
iz sekarang asyik dengar lagu yang sama je,asyik dok ulang2 sejak sebulan yang lalu..
x taula,lagu ni best sangat2 sampai muak la pulak dengar..
tapi tetap nak dengar..pelik kan bunyinya...
best la...iz suka ngan sorg artis ni..nama dia Maher Zain..
siapa dia si Maher Zain ni?ahli majistret ka,lawyer ka,doktor ka.
dak aih..dier ni ahli muzik..
Apa???ahli muzik..'pantang datuk nenek ak dengan ahli muzik"...
melalut dah,melalut dah..stop2..
okla,kembali normal..iz suka sangat ngan lagu2 si Maher Zain ni..syahdu je..
elegan..style...sume cukuplah..gambar dia?ada je..amik kat google je..jap eh...

* ni lah mamat tuh

lagu mamat ni la yang iz duk asyik ulang je sekarang nih..sabo jela..
paling iz suka lagu dia ni, lagu 'insyaallah'..memang best sangat2!!
lain2 lagu dia pon best gak,cam 'for the rest of my life', ' awaken', ' palestine will be free',dll..
sampai pening la asyik duk dengar lagu dia..
berbalik pada tajuk diatas,
iz harap2 la, ader yang leh cadangkan lagu lagi best dari lagu2 mamat ni..
biar dengar lagu lain pulak..kalau ada cadangan, dipersilakan..
iz nak layan lagu baru pulak..

okla..nak crite pasal tu je..
kalau ader lagu best2, bilang sama iz ya..
iz nak try pulak lagu lain..korang pon tryla,cari lagu si Maher Zain nih..memang x rugi..betul!
okla..cukupla setakat ni..iz nak p main gitar jap kat luar,sambil ditemani bintang2 dan hembusan angin malam..
ok,tata..salam...
kim salam kat mak eh..

(>_<) suka (^_^)

No comments: