latar belakang serba sedikit...

salam to all!

sihat ka?dah makan ka?ader baik arini ka?
banyak pulak tanya..kalau sudi jawab la,yer...hihi :)
xder,saje je nak kongsi sikit sebanyak mengenai iz..yela,terfikir pulak,main serbu je dunia blog ni,ntah kenal ke x ke,ader bau2 bacang ngan pembaca ke,kan2?so iz nak la cerita serba sedikit mengenai iz..
okla..firstly,nama penuh iz,Aizuddin Ahmad Kamal..iz asal Kuala Lumpur..adik beradik pulak 4 org..iz no 3..2 atas kakak,pastu ader sorg adik lelaki..

iz baru je habis kan diploma kat poli tanjung malim,2 mggu lepas..iz amik dip kej mekanikal..tapi result x kuar lagi pon..dengar kata 16 hb ni..risonyer ai..nway,kenala hadapi result ngan hati yang terbuka..harap2 okla result,x teruk..cemerlang xpe,hak2..
kelas iz memang best sangat2,sepanjang 3 tahun kat situ..sebab kelas yg iz duduki selama 3 tahun, happening sangat2..memng semua sekepala la,xder berpuak-puak kabilah ni..tu la yg best nya,,..so nak duk kat kelas tuh,x la stress je ,okla camtuh..suke2!..
nak tgk ke dak kelas iz?ok je kalau nak tgk..kalau x nak tgk,pejam la mata eh?tapi rugila,..sebab dak2 dkm ni sume encem2..kecuali iz la..bese je..tapi manis tu ader...ops,angkat bakul sendiri lak..huhu,sorry!!ha,ni lah muke2 diorg..tatap la ngan penuh rasa cinta,cewah~~

~nampak betapa ceria nya mereka~

xderla banyak tuh je dak kelas iz..banyak lagi gambar2 kat lappy ni..xpe2,kita masukkan lagi,izin kan patik yer?tuk upload lagi?

tgk2!nak masuk kelas,sempat bergambo lagi tuh..

cukupla rasa nya setakat ni,2 gamba..pada kwn2 yg ader yg x masuk, hangpa mesej je ak..ak wat entry,khas tok ko..serious wo..ni lagi satu rahsia iz nak gtau,*jgn gtau sape2 yer?
dak2 kelas iz ni suke sangat bergambo..banyak sangat gambo...aderla dekat 5-6 gig gambo dalam lappy ni..tapi xpe,iz x kisah..sebab rindu2 t,leh la tgk balik kan...huhu..sedihla pulak..dah la,x mo sedih2...
so to all my classmate,bile hangpa nak wat reunion nih?rindu woo kat korg..walau baru berpisah 
dalam 2 minggu je..

okla,setakat nih jela..sebenarnya saje je nak wat entry khas nih,dedikasi tuk all my beloved friend..
ni khas tuk korg iz wat nih..
walaupun kalau dikaji sebentar,telah lari jauh dari tajuk kali ni..
maaf,menyimpang dari tajuk sebenar,huhu..
harap hubungan kita xkan terputus sampai bila2,kan?
hurm,iz pon nak ngundurkan diri ni..
selamat malam kasih,selamat malam sayang..
bye2!!

2 comments:

shadila badela said...

dkm 6 baik2 sume..=)

iz @ aako89 said...

shadila badela> erk..mekasih cik shadila..x sangka sudi melawat!