cawan dunia@world cup..


hoho,salam..
malam ni pon nk nulis lagi..malam semalam kan dah tulis,so malam ni tulis gak la,amik hati sikit..
dah2,start2 dah ngarut..
sebenarnya kan,ak nak tulis pasal apa eh?tgk gambar kat atas pon tau dah kot..
okla,ak nak cerita pasal bola sepak la..kan skang ngah musim bola,world cup..
x dapat disangkal,ak ni antara mereka2 yang minat sangat ngan bola sepak...terutamanya futsal la,of course,sebab padang dia kecik...x penat sangat nak berlari-lari..posisi?penyerang la selalunya..sebab satu je peel ak,kalau dapat je bola,ak rembat..nak gelecek ak x reti sejujurnya..
kadang2 ngan kaki2 org ak rembat..so sape2 yang pernah terkena rebat ngan ak,ak minta maaf lak yer..thanks bro,maafkan ak..
okla,berbalik kepada soal world cup tadi,sume pon mesti ada pasukan kegemaran diorg kan..ak pulak ,minat sangat ngan BRAZIL.. xtau la,ak minat sangat,sebab cara diorg main memang laju dan pantas..hurm,apa beza laju ngan pantas?ntah,ak pon x pasti..sebab kalau berwinning ngan member2 pon,brazil la ak pilih..so,tahun ni ak harap diorg lehla rampas balik takhta piala dunia tu..
okla,tu je la nak sampaikan tuk kali ni..
akhirnya,dapat gak luahkan kat sini kan..suke2!okla,ak pon nak tido ni,besok kena bangun awal2,ader interview..kena segar sikit,ye dak?
ok,tata~~
salam..

2 comments:

h said...

Go England go!!!

iz @ aako89 said...

mr h> huh,penyokong england melakukan onar di brazil nya kubu..huh!!